Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Afera prisluškivanja

Ministar Ostojić ponovio da nije bilo nezakonita postupanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ranko Ostojić, ministar unutarnjih poslova, komentirao je aferu prisluškivanja.

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić danas je u Valbandonu komentirajući aferu prisluškivanja kazao kako može samo ponoviti i potvrditi ono što je već jučer kazao, a to je da nikakvih dopisivanja na bilo kakve telefonske izliste nije bilo, te da policija nije nezakonito postupala.

"To je sve što mogu kazati. Postoji Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, koji ima pravo nadzora. Neka se sve pregleda i vidi i vjerujem da će potvrditi ono što sam ja govorio", poručio je ministar Ranko Ostojić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Održana svečanost Milanović na Danu policije: Za dvije godine apliciramo za 'schengen' Slika nije dostupna Nije bilo nasilja Burna reakcija obitelji Marka Azapovića: Policija laže!

>> Karamarko 'šokiran' nakon pressice Milanovića i Josipovića, HDZ traži ostavke

Glavni ravnatelj policije, Vlado Dominić, koji je također bio danas u Valbandonu na otvaranju međunarodnog tečaja UN-a za policijske službenike, istaknuo je kako je Zakon o policijskim poslovima i ovlastima dao ovlasti policiji da može tražiti izliste telefonskih poziva.

Po njegovim riječima to trenutno može zatražiti 24 policijskih službenika na čelu s načelnikom krim policije koji daje ovlast načelnicima Policijskih uprava koji se bave krim poslovima. Na upit kome se dostavljaju izvješća o takvom postupanju, Dominić je odgovorio kako je to ovlast policije. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene