Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković na svečanom otvaranju novog putničkog terminala Zračne luke Split, osvrnuo se na rekonstrukciju Vlade.

Galerija


''Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković od predsjedništva stranke i nacionalnog vijeća stranke tražio je i da on predloži rekonstrukciju Vlade. I nemam vam tu što komentirati'', rekao je Butković.

Na pitanje kada će biti sjednica na kojoj bi se mogla znati imena novih ministara, ali i tko točno još odlazi, Butković odgovara da to ne zna. ''Vidjet ćemo kroz koji dan što će se događati. Ubrzo će biti i izvanredna sjednica Sabora'', rekao je ministar mora, prometa i infrastrukture.

Ivana Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr) USKOK ozbiljno provjerava Gorana Marića, od policije su zatražili da prikupi i dostavi dokumentaciju te pročešlja Marićeve poslove

Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Plenković: "Ministar Kuščević dao je mandat na raspolaganje i ja sam prihvatio njegovu ostavku. Vratit će se u Hrvatski sabor"

Podsjetimo, u sklopu posjeta Splitsko-dalmatinskoj županiji, predsjednik Vlade Andrej Plenković nazočit će svečanom otvorenju novog putničkog terminala Zračne luke Split.

Ukupna vrijednost projekta rekonstrukcije i dogradnje splitske Zračne luke iznosi 450 milijuna kuna, a uključuje proširenje putničke zgrade na tri etaže s ukupno novih 35.000 metara četvornih, čime će se povećati ukupni kapacitet terminala na više od 3,5 milijuna putnika godišnje.

Policija traži svjedoke prometne nesreće u Splitu, ozlijeđene su dvije osobe