Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trakavica se nastavlja

Banožić uzvratio Milanoviću: "Ne impresionira me glumatanje fakina sa zagrebačkih ulica"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Zoran Milanović u petak je nakon obilježavanja 30. obljetnice osnutka Hrvatskog ratnog zrakoplovstva na Plesu izjavio kako ima drugih koji bi puno bolje obavljali posao ministra obrane Marija Banožića. Banožićev odgovor na najnovije Milanovićeve uvrede stigao je na društvenim mrežama.

Predsjednik Milanović u petak je nastavio sa salvom kritika na račun ministra Banožića.

"Banožić je pao sa zrele kruške - došao je u Zagreb, uzeo stan i naknadu. Svjestan je kad ovo završi, da se mora vratiti doma - ali ne na Pantovčak, nego na kuruzu, u šor", kazao je Milanović te dodao kako je Banožić pao s kruške s bocom rakije.

Banožić mu odgovorio na Facebooku

Na odgovor nije trebalo dugo čekati. Banožić je na društvenim mrežama objavio fotografiju iz "šora" i poručio mu kako se ljudi iz "provincije" ne srame svojeg porijekla, ali i da ih ne impresionira "glumatanje fakina sa zagrebačkih ulica".

Pročitajte i ovo Zoran Milanović OTELO MU SE Milanović: "Poskupljenje cijene aviona, Vijeće za obranu, ministar koji je pao s kruške, moralni kamatari...ustavne ovlasti - dođavola, gospođo Pezo"

"Gospodin koji ovih dana 'ratuje' sa svima, u zemlji i u inozemstvu, poručio mi je da se vratim u svoj šor. Evo vratio sam se, ali na njegovu veliku žalost ne za stalno. Mi iz 'provincije' ne stidimo se svoga porijekla ni svog zavičaja, a ne damo se ni impresionirati glumatanjem 'fakina sa zagrebačkih ulica'", poručio je Banožić na Facebooku.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene