Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović predstavio je projekt europskog vlaka, u kojem će svoj vagon imati i Hrvatska.


U izradi vlaka sudjeluju učenici prve tehničke škole Nikola Tesla iz Zagreba. Zajedno s vršnjacima iz 23 zemlje europski će vlak u travnju predstaviti Europskom parlamentu. Iako je još uvijek u izradi, dogovoreno je da će se hrvatskim vagonom predstaviti rad Nikole Tesle.

Vezani članci Marija Kezele, ravnateljica Srednje škole braća Radić, i Mario Jurič Ravnateljica đačkog doma čija je menza jutros izgorjela: "Srećom, živim u blizini pa su neka djeca bila kod mene na ručku" Škola, ilustracija - 3 Gripa u Hrvatskoj ispraznila razrede i vrtiće: Među 11.000 oboljelih najviše je djece

>> Jovanović: Reformama se prvi put pristupa na svim razinama

'Učenici ove škole su inovativni, surađuju u međunarodnom projektu, rade sve ono što bi jedna nova, moderna škola, trebala raditi i ja im se zbog toga zahvaljujem, mogu reći da sam i ponosan', istaknuo je ministar obrazovanja Željko Jovanović.

'Sam projekt mi je puno pomogao u engleskom jeziku i sve ove stvari su korisne za moju struku, jer se planiram time bavitii nakon završetka škole', povjerio nam se učenik Dominik Grdanjski.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook