Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Bit će predstavljen u EU parlamentu

Ministar Jovanović predstavio projekt euro vlaka, Hrvatska će imati svoj vagon

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović predstavio je projekt europskog vlaka, u kojem će svoj vagon imati i Hrvatska.

U izradi vlaka sudjeluju učenici prve tehničke škole Nikola Tesla iz Zagreba. Zajedno s vršnjacima iz 23 zemlje europski će vlak u travnju predstaviti Europskom parlamentu. Iako je još uvijek u izradi, dogovoreno je da će se hrvatskim vagonom predstaviti rad Nikole Tesle.

Pročitajte i ovo Svijeće i cvijeće za poginule u pucanjavi u školi Poznat motiv Otkriveno zašto je 12-godišnjak u Finskoj pucao na djecu iz razreda Slika nije dostupna Voće i povrće u školama Tri ministra predstavila zajednički projekt 'Jedem voće, mislim zdravo'

>> Jovanović: Reformama se prvi put pristupa na svim razinama

'Učenici ove škole su inovativni, surađuju u međunarodnom projektu, rade sve ono što bi jedna nova, moderna škola, trebala raditi i ja im se zbog toga zahvaljujem, mogu reći da sam i ponosan', istaknuo je ministar obrazovanja Željko Jovanović.

'Sam projekt mi je puno pomogao u engleskom jeziku i sve ove stvari su korisne za moju struku, jer se planiram time bavitii nakon završetka škole', povjerio nam se učenik Dominik Grdanjski.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene