Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pitanja o seksualnog orijentaciji

Habijan o autanju: "To mi daje poticaj da radim jače i bolje, u inat takvima"

Aktualno Galerija Damir Habijan - 4 Damir Habijan - 4 Foto: Vijesti u 17 Damir Habijan - 3 Damir Habijan - 3 Foto: Vijesti u 17 Damir Habijan - 2 Damir Habijan - 2 Foto: Vijesti u 17 +0 Damir Habijan - 1 Galerija 1/4 >>
Ministar Damir Habijan u četvrtak je tijekom posjeta Bjelovaru i Grubišnom Polju morao je odgovarati na pitanja novinara o svojoj seksualnoj orijentaciji.

Za vrijeme posjeta Bjelovaru i Grubišnom Polju koje je posjetio u četvrtak s premijerom Andrejem Plenkovićem, ministar Habijan odgovarao je na pitanje novinara kako komentira istup predsjednika Milanovića o njegovoj seksualnoj orijentaciji.

Naglasio je da ne želi komentirati takve izjave i ponovio da mu je jedino važno da svoj posao obavlja najbolje što može.

Pročitajte i ovo POS stanovi Umag Večeras u Provjerenom Zbog pitanja o POS-ovim stanovima, gradonačelnik pobjegao od kamere Provjerenog: Na spornoj listi i popularna pjevačica

"Ja sam za sebe, i bez kakve zadrške mogu reći da sam zadovoljan kako dosad radim, mislim da to mogu reći i moji suradnici i to je ono što mi je bitno i to mi je fokus. A ovo ostalo, samo mogu reći da mi daje dodatni poticaj, da radim još jače i još bolje, pa ako baš hoćete u inat takvima", poručio je ministar javnosti putem medija.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene