Boris Milošević
Boris Milošević Foto: DNEVNIK.hr

Milošević je najavio i mobilizaciju inženjera u državnim službama i agencijama kako bi se pojačao angažman i završili brzi pregledi oštećenih zgrada.


Potpredsjednik Vlade i zamjenik čelnika Stožera za uklanjanje posljedica razornog potresa Boris Milošević rekao je kako su počele pripreme za rušenje i uklanjanje triju dimnjaka u Sisku jer postoji opasnost od urušavanja. Rekao je i kako je upućen i mobilizacijski poziv kako bi se započelo s rušenjem ostalih zgrada na cijelom potresom pogođenom području.

Vezani članci Boris Milošević Milošević o Žinićevoj kući: "Pričekajmo da institucije obave svoj posao, ja se bavim Stožerom" Unutrašnjost škole u Petrinji Inženjeri Građevinskog fakulteta pregledali zgradu: Ovako izgleda unutrašnjost uništene škole u Petrinji

Milošević je najavio i mobilizaciju inženjera u državnim službama i agencijama kako bi se pojačao angažman i završili brzi pregledi potresom oštećenih zgrada. 

"Ono što je još vijest objavljena na stranicama Vlade, premijer je održao sastanak te će na Vladi biti donesen zaključak kojim će se HAC zadužiti da raspiše natječaj da se završi autocesta do Siska", rekao je Milošević.

Upitan o petrinjskoj robnoj kući koja bi trebala biti srušena, a prema tvrdnjama novinara, radnici do Miloševićeva obraćanja nisu viđeni oko zgrade, potpredsjednik Vlade rekao je kako će se razgovarati s njihovim vodstvom.

"Ne znam detalje. Tko ne bude radio posao, možemo ga i demobilizirati. Ovdje ima nekih azbestnih materijala pa su morali dovesti posebnu mehanizaciju", rekao je.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju