Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka se početak rušenja zgrada

Milošević u Petrinji: "Zadužit će se HAC da raspiše natječaj za dovršetak autoceste do Siska"

Boris Milošević
Boris Milošević Foto: DNEVNIK.hr
Milošević je najavio i mobilizaciju inženjera u državnim službama i agencijama kako bi se pojačao angažman i završili brzi pregledi oštećenih zgrada.

Potpredsjednik Vlade i zamjenik čelnika Stožera za uklanjanje posljedica razornog potresa Boris Milošević rekao je kako su počele pripreme za rušenje i uklanjanje triju dimnjaka u Sisku jer postoji opasnost od urušavanja. Rekao je i kako je upućen i mobilizacijski poziv kako bi se započelo s rušenjem ostalih zgrada na cijelom potresom pogođenom području.

Pročitajte i ovo Obiteljska slika među ruševinama kuće u Petrinji Puno treba obnoviti Čiste se ruševine, iz kuća se uzima što se u strahu nije moglo: "Kao da dio mene odlazi... strahota" Stožer civilne zaštite Pad tjednog broja novozaraženih Otkriveno koliko se ljudi do sad cijepilo te je li bilo nuspojava. Članovi Stožera odgovorili zašto se nisu prvi cijepili

Milošević je najavio i mobilizaciju inženjera u državnim službama i agencijama kako bi se pojačao angažman i završili brzi pregledi potresom oštećenih zgrada. 

"Ono što je još vijest objavljena na stranicama Vlade, premijer je održao sastanak te će na Vladi biti donesen zaključak kojim će se HAC zadužiti da raspiše natječaj da se završi autocesta do Siska", rekao je Milošević.

Upitan o petrinjskoj robnoj kući koja bi trebala biti srušena, a prema tvrdnjama novinara, radnici do Miloševićeva obraćanja nisu viđeni oko zgrade, potpredsjednik Vlade rekao je kako će se razgovarati s njihovim vodstvom.

"Ne znam detalje. Tko ne bude radio posao, možemo ga i demobilizirati. Ovdje ima nekih azbestnih materijala pa su morali dovesti posebnu mehanizaciju", rekao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene