Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa odbacilo je kao neutemeljenu prijavu protiv potpredsjednika vlade i ministra zdravstva Darka Milinovića.


Prijava protiv Milinovića povjerenstvu je podnesena u početku prosinca prošle godine i, kako je izvijestio predsjednik povjerenstva Mate Kačan, poslana je i uredu predsjednika, vladi, DORH-u i drugim tijelima. Prijava je je jednoglasno odbačena jer, zaključeno je na sjednici, u njoj nema ni jednoga konkretnog podatka, 'osim osobne ocjene da Milinović vlada kao despot polovicom države'.

Vezani članci Ivana Ćubelić Stanovnici Vranjica bore se za život i zdravlje: ''Inspekcije ne reagiraju, jednostavno nas samo odbiju..." Zatvor, ilustracija Muškarac s tjeralice sam se prijavio u zatvor jer ne može više podnijeti ljude s kojima je u lockdownu

>> Pogledajte dovršenu vilu ministra Milinovića

'Ništa konkretno osim iznošenja mišljenja da netko potpuno apsolutistički vlada na nekakvu području', kazao je Kačan. Odbačena je i prijava koju je zbog navodno nepotpune imovinske kartice protiv saborskog zastupnika Davorka Vidovića podnio sisački gradonačelnik Dinko Pintarić.

'Prijava se odbija s obzirom na to da je, po onome što je utvrdilo povjerenstvo, Vidović potpuno prikazao svoje imovno stanje', kazao je Kačan. Kao neosnovana odbačena je i prijava protiv Pintarića kojeg je, također zbog imovinske kartice, prijavila vijećnica u sisačkom gradskom vijeću. (Hina)