Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema dokaza

Milinović oslobođen optužbi za sukob interesa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa odbacilo je kao neutemeljenu prijavu protiv potpredsjednika vlade i ministra zdravstva Darka Milinovića.

Prijava protiv Milinovića povjerenstvu je podnesena u početku prosinca prošle godine i, kako je izvijestio predsjednik povjerenstva Mate Kačan, poslana je i uredu predsjednika, vladi, DORH-u i drugim tijelima. Prijava je je jednoglasno odbačena jer, zaključeno je na sjednici, u njoj nema ni jednoga konkretnog podatka, 'osim osobne ocjene da Milinović vlada kao despot polovicom države'.

Pročitajte i ovo Branimir Glavaš - 1 Prijavio ga Vladimir Šeks Glavaš u policiji zbog prijetnji, uputio i žestoku poruku Šeksu Slika nije dostupna Odbacili prijave Povjerenstvo: Šuker i Ronko nisu bili u sukobu interesa

>> Pogledajte dovršenu vilu ministra Milinovića

'Ništa konkretno osim iznošenja mišljenja da netko potpuno apsolutistički vlada na nekakvu području', kazao je Kačan. Odbačena je i prijava koju je zbog navodno nepotpune imovinske kartice protiv saborskog zastupnika Davorka Vidovića podnio sisački gradonačelnik Dinko Pintarić.

'Prijava se odbija s obzirom na to da je, po onome što je utvrdilo povjerenstvo, Vidović potpuno prikazao svoje imovno stanje', kazao je Kačan. Kao neosnovana odbačena je i prijava protiv Pintarića kojeg je, također zbog imovinske kartice, prijavila vijećnica u sisačkom gradskom vijeću. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene