Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Milanović: O Vladinim rezultatima najbolje govori nedavni sindikalni prosvjed

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U povodu 100 dana nove Vlade Ive Sanadera, predsjednik SDP-a Zoran Milanović izjavio je da treba mjeriti ukupne rezultate u prethodne četiri godine budući da se radi o istoj ekipi koja je vladala zemljom, a o njezinim rezultatima najbolje govori nedavni sindikalni prosvjed.

'To je Vlada bez vizije, bez jasnog cilja, koja zemlju vodi slučajno i stihijski, ma što se dogodilo', rekao je Milanović novinarima u sjedištu SDP-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Milanović: Sljedećih će dana SDP biti obziran prema Sanaderu Slika nije dostupna Sanader: HDZ vodi SDP sa 3:0

Predsjednik SDP-a smatra da Hrvatska treba hitne reforme jer je to civilizacijsko pitanje i pitanje njezina uspjeha.

No, koliko smo u tome uspješni govori i izjava njemačkog predsjednika Horsta Koehlera, koji je negodovao zbog problema na koje njemački ulagači nailaze u Hrvatskoj, zbog slabog funkcioniranja institucija i korupcije.

Osvrćući se na produljenu stanku u radu Hrvatskog sabora, Milanović je ocijenio kako je Sabor podcijenjeno tijelo i glasačka mašinerija Vlade, dok je Vlada ta koja daje ritam i donosi propise.

Neaktivnost Sabora želja je vodstva HDZ-a i rezultat nesposobnosti Vlade, i tako će biti i ubuduće, ocijenio je Milanović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene