Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Meni je u interesu da ide brzo'

Milanović o investicijama: Kao da je nama u interesu da stvari idu sporo...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović danas je komentirao kritike na račun spore i glomazne birokracije.

Vlada je odgovorila na prijedloge stranih gospodarskih komora koje predstavljaju 1500 tvrtki u Hrvatskoj i traže poboljšanje investicijske klime. Zamjenik ministra gospodarstva Alen Leverić kaže kako Vlada na prijedloge gleda pozitivno te poručuje da se spomenute mjere već provode.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Dno ljestvice Milanović pokušao objasniti izjavu o Bugarima: "Mora netko biti zadnji" Premijer Andrej Plenković, Gordan Jandroković i predsjednik Zoran Milanović na obilježavanju obljetnice Bljeska - 1 Na obilježavanju Bljeska FOTO Pogledajte kako je prošao susret Plenkovića i Milanovića

>> Milanović: 'Zelenu čistku' vidim kao početak čistke Zagreba od korupcije

Oporba pak tvrdi kako je ovo dokaz da Vlada ne provodi sustavno uklanjanje ulagačkih prepreka. Zahtjeve stranih komora za ubrzavanjem investicijskih procedura komentirao je i premijer Zoran Milanović.

'Ako nešto ova Vlada pokušava napravit to je poboljšati klimu za biznis i za ulaganja, a zašto bih se ponašao drukčije? Pa meni je u interesu da to funkcionira brzo i da umjesto pola godine nešto traje dva mjeseca. Kao da mi želilo da stvari idu sporo', rekao je premijer Milanović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene