Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KAO KONOBARICA U ZADRU

Što bi rekao Beroš?! Milanović jedini među NATO-ovim liderima bez maske na licu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednjeg dana NATO-ova summita tradicionalno je snimljen i službeni zajednički portret sudionika.

Među njima je bio i predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, koji je na fotografiranje jedini stigao bez zaštitne maske.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović - 3 na Plesu Novinari pitali Jandrokovića je li tampon zona, a ubacio se Milanović: "On je prefit" Vladimir Putin Zastrašujuća poruka Rusija zaprijetila velikoj europskoj zemlji, za sve krivo nuklearno oružje: "Postat će naša meta!"

Službena fotografija po COVID pravilima zahtijevala je distancu pa su predsjednici država i vlada zemalja članica NATO-a na obilježena mjesta mahom dolazili s maskama, kao i članovi njihovih pratnji. Osim Milanovića. On je galantno došetao bez maske, a jednako tako bez nje na licu i otišao za kolegama. 

Ministar zdravstva zbog maske napustio lokal

Jučer se ministar zdravstva Vili Beroš na Twitteru požalio kako konobarica u kafiću, u kojemu je htio popiti kavu, nije željela staviti masku.

"No, kako je konobarica i na moju molbu odbila nositi masku, tako sam i ja morao odbiti biti gost u tom lokalu. Odgovorno ponašanje je dužnost svih nas", napisao je i izazvao salvu reakcija.

Javili su se i svjedoci koji tvrde da je ministar na konobarici "trenirao strogoću" kao i da je ostao dužan za naručenu kavu. Ministar je takve tvrdnje u razgovoru za DNEVNIK.hr demantirao.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene