Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sastanak s poslodavcima

Milanović: Godine gospodarskog rasta potrošene su na krive stvari

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović naglasio je kako će biti potrebno određeno vrijeme da bi se rezultati nekih reformi i promjena u sustavu počeli osjećati

Premijer Zoran Milanović sastao se danas s predstavnicima Hrvatske udruge poslodavaca, Ivicom Mudrinićem, Damirom Kuštrakom, Davorom Majetićem, Mislavom Balkovićem i Aljošom Pleićem. Uz predsjednika Vlade, sastanku su nazočili i potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova EU Branko Grčić te ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović - 3 na Plesu Novinari pitali Jandrokovića je li tampon zona, a ubacio se Milanović: "On je prefit" Peđa Grbin POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Grbin o pregovorima s Domovinskim pokretom i Milanoviću: "Ja mu na tome zahvaljujem"

Branko Grčić: Hrvatska je do sada iz EU povukla 566 milijuna eura

Razgovarali su o gospodarskoj situaciji u Hrvatskoj, ali i u Europi i svijetu, te o mogućnostima postizanja bržeg oporavka gospodarstva. Predstavnici Hrvatske udruge poslodavaca izrazili su zabrinutost zbog određenih gospodarskih pokazatelja te istaknuli zajednički interes u rješavanju tih problema. U tom je smislu istaknuta nužnost nastavka provođenja kratkoročnih i dugoročnih reformi s ciljem ostvarenja potrebnog rasta i napretka.

Premijer Zoran Milanović naglasio je kako će biti potrebno određeno vrijeme da bi se rezultati nekih reformi i promjena u sustavu počeli osjećati. Dodao je da je u Hrvatskoj u posljednjih 20 godina uništena industrija te da su godine rasta potrošene na krive stvari, što se sada ispravlja, ali za što će trebati vremena. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene