Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O nadolazećim lokalnim izborima

Bandić o potencijalnom okupljanju ljevice: "Sjetite se zadnjeg slogana: 'Ili mi ili on'. Zagreb to ne puši"

Proračun Grada Zagreba za iduću godinu za dvije milijarde kuna je veći od dosadašnjeg, a gradonačelnik Milan Bandić tvrdi da je realan i socijalan s obzirom na zdravstvenu i gospodarsku krizu.

Zagrebački proračun za sljedeću godinu je za dvije milijarde veći od ovogodišnjeg, a gradonačelnik Bandić rekao je da je kod banaka založena gradska imovina, a dio se i prodaje. Jedno od gorućih pitanja na koja će gradonačelnik sutra odgovarati je i transparentnost i trošak vezan uz žičaru.

"Radi se o tome da je žičara gotova i treba nešto naći. Najlakše je reći: 'Bandić je precijenio žičaru 100 milijuna kuna i to ponavljati.' Bandić nema veze s cijenom žičare", rekao je gradonačelnik Zagreba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objavio rješenje Juričan se ipak smije zvati Bandić: "To ime zasad nema negativne konotacije. Ne bi se smio zvati Adolf Hitler"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbilja užas! Grubnić se obratio Bandiću zbog jezive situacije u Dumovcu, pridružile mu se i druge zvijezde, odgovor je dobio, evo što stoji u njemu

Na konferenciji za novinare je komentirao i potencijalno okupljanje ljevice kako bi ga porazila na nadolazećim izborima za mjesto gradonačelnika Zagreba.

"Tko se okuplja protiv mene, i da li se okuplja, pa šta vi mislite da ja o tome razmišljam? Sjetite se zadnjeg slogana u drugom krugu: 'Ili mi ili on'. Ali Zagreb to ne puši, ne guta", rekao je Bandić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene