Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usporedite fotografije

Primjećujete li sličnost? Budući Spomenik domovini prilično nalikuje jednom već izgrađenom objektu

Spomenik domovini, aerodrom u Istanbulu (Foto:Grad Zagreb/Getty)
Spomenik domovini, aerodrom u Istanbulu (Foto:Grad Zagreb/Getty) Grad Zagreb/Getty
Aktualno Galerija Spomenik domovini, aerodrom u Istanbulu (Foto:Grad Zagreb/Getty) Spomenik domovini, aerodrom u Istanbulu (Foto:Grad Zagreb/Getty) Foto: Grad Zagreb/Getty Spomenik domovini (Foto: Grad Zagreb) Spomenik domovini (Foto: Grad Zagreb) Foto: Grad Zagreb Spomenik domovini (Foto: Grad Zagreb)1 Spomenik domovini (Foto: Grad Zagreb)1 Foto: Grad Zagreb +0 Aerodrom u Istanbulu (Foto: Getty) Galerija 1/4 >>
Radovi na zagrebačkom Spomeniku domovini tek su počeli, a društvenim mrežama proširila se fotografija gotovog spomenika i aerodroma u Istanbulu uz komentar da je sličnost nedvojbena.

Tek što je počela gradnja Spomenika domovini ispred Lisinskog u Zagrebu, društvenim mrežama širi se fotografija izgleda spomenika nakon završetka radova i aerodroma u Istanbulu, u Turskoj.

Pročitajte i ovo Bez vode u Zagrebu: Ilustracija - 5 TAMNA STRANA METROPOLE U Zagrebu, gradu s najvećim prirezom u državi, još ima obitelji koje žive - bez vode: "Rekli su da nemaju novca..." Opet krive zastave u Zagrebu? BANDIĆEVA OSTAVŠTINA Je li Tomašević smanjio broj zastava po Zagrebu: Novi gaf u metropoli, koliko to sve plaćamo?

Zagrepčani se sprdaju i tvrde kako je sličnost tih dvaju objekata - neupitna. Postoji li sličnost i u kojoj mjeri, prosudite sami prema fotografijama u članku.

Podsjećamo da je kamen temeljac za Spomenik Domovini krajem rujna položio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Cijena spomenika prvotno je trebala iznositi 26,9 milijuna kuna, no porasla je za osam milijuna kuna. Prema dokumentaciji, trebao bi biti gotov za osam mjeseci.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene