Radovi na zagrebačkom Spomeniku domovini tek su počeli, a društvenim mrežama proširila se fotografija gotovog spomenika i aerodroma u Istanbulu uz komentar da je sličnost nedvojbena.

Galerija


Tek što je počela gradnja Spomenika domovini ispred Lisinskog u Zagrebu, društvenim mrežama širi se fotografija izgleda spomenika nakon završetka radova i aerodroma u Istanbulu, u Turskoj.

Vezani članci Jure Leko, voditelj Podružnice Čistoća, i Sanja Vištica Voditelj Čistoće pokušao je objasniti koliko će Zagrepčani po novome plaćati odvoz otpada. Otkrio je i važnu novost Drago Prgomet (Foto: Dnevnik.hr) Prgomet o suradnji HDZ-a i Milana Bandića: "Grad je već krenuo u u provedbu projekata za koje je od EU-a dobio milijardu kuna"

Zagrepčani se sprdaju i tvrde kako je sličnost tih dvaju objekata - neupitna. Postoji li sličnost i u kojoj mjeri, prosudite sami prema fotografijama u članku.

Podsjećamo da je kamen temeljac za Spomenik Domovini krajem rujna položio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Cijena spomenika prvotno je trebala iznositi 26,9 milijuna kuna, no porasla je za osam milijuna kuna. Prema dokumentaciji, trebao bi biti gotov za osam mjeseci.