HGSS-ovac Matko Škalamera vraćen je na posao u Ravnateljstvo civilne zaštite u riječkom MUP-u. Prošlog je tjedna pušten iz istražnog zatvora u kojem je završio nakon sukoba oko parkirnoga mjesta u Viškovu kod Rijeke.

Galerija


Matko Škalamera vratio se na posao u Ravnateljstvo civilne zaštite u Ministarstvu unutarnjih poslova u Rijeci, potvrdili su iz MUP-a za Novi list. Njegovim izlaskom iz istražnog zatvora prestao je vrijediti razlog da ga se drži udaljenim iz službe.

Vezani članci Matko Škalamera i Dobrivoje Arsić (Foto: Facebook/Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr ekskluzivno doznaje: Poslijepodne ispitivanje svjedoka, Matko Škalamera mogao bi uskoro na slobodu Matko Škalamera i Dobrivoje Arsić (Foto: Facebook/Dnevnik.hr) HGSS stao u obranu svog člana, Arsić tvrdi da je napad naručen: ''Napao me bandit koji je dobio pare da to učini"

HGSS-ovac Škalamera je u istražnom zatvoru završio zbog sumnji da je fizički i na nacionalnoj osnovi napao Dobrivoja Arsića zbog parkirnog mjesta u Viškovu kod Rijeke. Riječki HGSS stao je u obranu svog člana, a prosvjedom su mu podršku izrazili i njegovi sugrađani.

Zahvalio svima na podršci

Škalamera je na svom Facebooku zahvalio svima na podršci. ''Hvala vam na neizmjernoj podršci koju ste mi pružili tijekom proteklih dana. Dali ste mi snagu, nadu i vjeru da lakše krenem u ono što je ispred mene'', napisao je Škalamera.

Njegov odvjetnik Arsen Stipinović rekao je da se istraga nastavlja nakon njegova izlaska iz zatvora te da je odluka o podizanju optužnice na Odvjetništvu.