Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u ravnateljstvo civilne zaštite

Nema razloga da bude udaljen iz službe: Matko Škalamera vraćen na posao

Matko Škalamera (Foto: Facebook)
Matko Škalamera (Foto: Facebook) Facebook
Aktualno Galerija +0 Matko Škalamera (Foto: Facebook) Galerija 1/1 >>
HGSS-ovac Matko Škalamera vraćen je na posao u Ravnateljstvo civilne zaštite u riječkom MUP-u. Prošlog je tjedna pušten iz istražnog zatvora u kojem je završio nakon sukoba oko parkirnoga mjesta u Viškovu kod Rijeke.

Matko Škalamera vratio se na posao u Ravnateljstvo civilne zaštite u Ministarstvu unutarnjih poslova u Rijeci, potvrdili su iz MUP-a za Novi list. Njegovim izlaskom iz istražnog zatvora prestao je vrijediti razlog da ga se drži udaljenim iz službe.

Pročitajte i ovo Napadač iz Kaštel Štafilića - 1 HGSS-ovac se oporvalja Napadaču iz Kaštela određen istražni zatvor: U njegovoj kući pronađen arsenal ručnih bombi Branimir Jukić užas u Kaštel Štafiliću HGSS-ovci održali presicu o stravičnom napadu: "Sad je najbitnije da Kruni bude dobro"

HGSS-ovac Škalamera je u istražnom zatvoru završio zbog sumnji da je fizički i na nacionalnoj osnovi napao Dobrivoja Arsića zbog parkirnog mjesta u Viškovu kod Rijeke. Riječki HGSS stao je u obranu svog člana, a prosvjedom su mu podršku izrazili i njegovi sugrađani.

Zahvalio svima na podršci

Škalamera je na svom Facebooku zahvalio svima na podršci. ''Hvala vam na neizmjernoj podršci koju ste mi pružili tijekom proteklih dana. Dali ste mi snagu, nadu i vjeru da lakše krenem u ono što je ispred mene'', napisao je Škalamera.

Njegov odvjetnik Arsen Stipinović rekao je da se istraga nastavlja nakon njegova izlaska iz zatvora te da je odluka o podizanju optužnice na Odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene