Iako je Matko Škalamera pušten na slobodu, njegovi sugrađani nisu odustali od prosvjeda podrške.

Galerija


Kao što je bilo i najavljeno, unatoč tome što je Matko Škalamera danas poslijepodne pušten da se brani sa slobode, okupio se velik broj prosvjednika.

Vezani članci U Rijeci zapaljena skulptura Stog stijena - 4 Otkriveno tko je zapalio Kožarićevu instalaciju "Stog sijena" u centru Rijeke Armada (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Armada organizira prosvjed u znak podrške HGSS-ovcu: "On je kolateralna žrtva"

Naime s obje strane riječkog korza krenule su dvije kolone prosvjednika u šetnju centrom grada, a svi oni su pred riječkim zatvorom kako bi dali podršku ne samo Matku nego i svima koji se ubuduće nađu u toj situaciji.

Kažu da je Matko Škalamera samo kolateralna žrtva niza događaja u Hrvatskoj aludirajući tako na nedavne napade u zaleđu Knina. Prosvjednici kažu kako im je dosta političkog linča te političkih podmetanja i djelovanja, da nitko nevin ne smije biti u zatvoru i okrivljen prije nego što to sud odluči.

Naime, na ovom prosvjedu okupili su se članovi navijačke skupine Armada, braniteljske udruge, ali i brojni građani koji se slažu s njihovim motivima i kažu: ''Danas Matko, sutra svatko!''
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr