Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tvrtka Euro

Hanžeković postao većinski vlasnik EPH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tvrtka Euro poticaji zagrebačkog odvjetnika Marijana Hanžekovića postala je 90-postotni vlasnik hrvatske medijske kuće Europapress Holdinga (EPH) temeljem odluke Skupštine EPH-a.

Marijan Hanžeković rekao je da je Skupština odlučila da se postojeći kapital smanji na deset posto i da se zatim 140 milijuna kuna potraživanja Hypo banke, koja je prethodno otkupila tvrtka Euro poticaji, pretvori u temeljni kapital EPH.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ima 15 dana za očitovanje Bandić je danas doznao još jednu lošu vijest Slika nije dostupna 15 milijuna razloga za šutnju VIDEO Građani bi trebali prijaviti Bandića ako ga vide da priča sa svjedocima

Hanžekovićeva tvrtka formalno će postati vlasnik EPH upisom u sudski registar. Hanžeković je rekao da je odluka Skupštine u skladu s odlukom Trgovačkog suda.

Sindikati pozvali novinare na solidarnost, a političare da 'dignu šape s medija'

Upitan koji će biti njegovi prvi potezi, Hanžeković je rekao da ne očekuje da će se događati nešto dramatično. "Prvo moramo vidjeti u kojem je stanju ta tvrtka, koja se mora restrukturirati u skladu s odlukom o predstečajanoj nagodbi", kazao je Hanžeković.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene