Obavijesti Video Pretražite Navigacija
odustao od nadopune iskaza

Mamićevi odvjetnici preuzeli obranu Varge koji je lažirao SMS-ove za Mamića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnici Zdravka Mamića, Ivan Stanić i Nikola Mandić preuzeli su obranu Franje Varge, kojeg se sumnjiči da je izrađivao lažne SMS-ove za Zdravka Mamića.

Odvjetnici Ivan Stanić i Nikola Mandić preuzeli su obranu od odvjetnika Miroslava Šatlana, koji je Vargu branio po službenoj dužnosti. 

Pročitajte i ovo Zdravko Mamić na konferenciji za novinare - 5 Bivši čelnik Dinama Zdravko Mamić dao intervju, komentirao i izbore u Hrvatskoj: "Ja mogu glasati" Slika nije dostupna Mamić grlio prijatelje, ignorirao novinare Zdravko Mamić pušten da se brani sa slobode! Izgrlio prijatelje koji su ga čekali pred sudom!

Franjo Varga, neslužbeno se doznaje, trebao je jučer nadopuniti svoj iskaz, no nakon što su ga preuzeli novi odvjetnici, od toga je odustao.

Varga je jučer, kako su nam potvrdili na Županijskom sudu u Osijeku, počeo štrajk glađu a s ciljem ubrzavanja postupka.

Jučer mu je odbijena žalba na istražni zatvor.

Podsjetimo, Franjo Varga u istražnom zatvoru završio je zbog sumnje da je napravio lažne SMS-ove za Zdravka Mamića, a navodno i za Tomislava Karamarka i Milijana Brkića. U Zagrebu je u srijedu priveden vozač ministra Tolušića i kum Milijana Brkića Blaž Curić, za kojeg se sumnja da je MUP-ovu informatičaru dojavio da se nalazi pod istragom, a jučer mu je određen istražni zatvor od 30 dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene