Nikola Mandić i Ivan Stanić (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL)
Nikola Mandić i Ivan Stanić (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL)

Odvjetnici Zdravka Mamića, Ivan Stanić i Nikola Mandić preuzeli su obranu Franje Varge, kojeg se sumnjiči da je izrađivao lažne SMS-ove za Zdravka Mamića.


Odvjetnici Ivan Stanić i Nikola Mandić preuzeli su obranu od odvjetnika Miroslava Šatlana, koji je Vargu branio po službenoj dužnosti. 

Vezani članci Milijan Brkić, Ivica Todorić, Zdravko Mamić, Ivo Sanader (Foto: Pixsell, Sanjin Strukic, Goran Stanzl, Ivo Cagalj, Patrik Macek) Ovo su afere i slučajevi koje su obilježile proteklu godinu u hrvatskom pravosuđu Zdravko Mamić o presudi i aferi SMS (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Mamić uputio poruku Luki Modriću i priznao: "Vargi sam preko Dinama dao milijun i pol kuna"

Franjo Varga, neslužbeno se doznaje, trebao je jučer nadopuniti svoj iskaz, no nakon što su ga preuzeli novi odvjetnici, od toga je odustao.

Varga je jučer, kako su nam potvrdili na Županijskom sudu u Osijeku, počeo štrajk glađu a s ciljem ubrzavanja postupka.

Jučer mu je odbijena žalba na istražni zatvor.

Podsjetimo, Franjo Varga u istražnom zatvoru završio je zbog sumnje da je napravio lažne SMS-ove za Zdravka Mamića, a navodno i za Tomislava Karamarka i Milijana Brkića. U Zagrebu je u srijedu priveden vozač ministra Tolušića i kum Milijana Brkića Blaž Curić, za kojeg se sumnja da je MUP-ovu informatičaru dojavio da se nalazi pod istragom, a jučer mu je određen istražni zatvor od 30 dana.