Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Majka pokojnog Frane Despića ne vjeruje da su prijatelji i poznanici njezinog sina sposobni za izazivanje osvetničkih nereda.


Shrvana gubitkom sina u telefonskom razgovoru poručuje da sumnja da će do toga doći te da to i ne bi imalo smisla.

Vezani članci Neredi u Berlinu - 2 VIDEO Neredi u Berlinu: Stotine privedenih, ozlijeđeno više od 50 policajaca - "To je legitimiranje ozbiljnih zločina" Muškarac zatukao ženu u Šarengradu Strava kod Iloka: Metalnim predmetom zatukao vlastitu majku pa pobjegao, otprije je poznat policiji

- Vjerujem u te dečke. Vjerujem da od nasilničkih osvetničkih prosvjeda za mog sina, neće biti ništa, rekla nam je u telefonskom razgovoru Jadranka Despić.

>> 'BBB Agram Crew' napali bez razloga i žrtve pratili u dvorište policijske postaje!

No, Zagreb ipak strahuje ostvaruje li se već prijetnja koju sadrži e-mail koji kruži internetom i u kojem stoji da će grupa navijača krenuti u akciju 'čišćenja' Zagreba? Upravo prijeteći e-mail i najavljeni neredi na ulicama Zagreba bit će tema večerašnje emisije '10 do 8'.

Naime, sinoć su u Dubravi petorica članova skupine Agram crew, bez razloga navalila na automobil marke Mercedes u kojem je bilo šest mladića i djevojaka.

Oni su u jednom trenutku izašli iz vozila marke Mazda i počeli trčati prema Mercedesu. Jedan od napadača u ruci je imao palicu.

Vidjevši to, napadnuta grupa zaključala se u automobil, u koji su napadači svejedno pokušali silom ući, i krenula prema policijskoj postaji Dubrava. Napadači su ih svojim vozilom pratili sve do u dvorište policijske postaje. No, kada su iz postaje izašli policajci, pobjegli su.

Počela je potraga za napadačima, a uhvaćeni su oko jedan sat iza ponoći, kada je policija zaustavila njihov automobil.

Tijekom obrade došlo se do saznanja da su svi počinitelji prekršaja pripadnici navijačke skupine BBB Agram Crew, od kojih većina ima mjeru opreza te zabranu prisustvovanja određenim nogometnim utakmicama.

Današnju konferenciju za novinare u PU zagrebačkoj vodio je osobno načelnik PU Marijan Tomurad, koji je pozvao vođe navijačkih skupina da se ograde od skupina koje organiziraju ili planiraju organizirati nerede te je naglasio da je policija pojačala ophodnje po cijelom gradu te da će tako ostati do daljnjega.

- Bit ćemo bez milosti, upozorio je Tomurad.