Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rušenje ilegalne gradnje

Majka s troje djece ostala bez doma, gradonačelnik poručuje: "Naša moralna obveza je da pomognemo"

Aktualno Galerija Jasna Obić Jasna Obić Foto: DNEVNIK.hr Istra: Rušenje bespravno izgrađenih objekata - 1 Istra: Rušenje bespravno izgrađenih objekata - 1 Foto: DNEVNIK.hr Istra: Rušenje bespravno izgrađenih objekata - 2 Istra: Rušenje bespravno izgrađenih objekata - 2 Foto: DNEVNIK.hr Istra: Rušenje bespravno izgrađenih objekata - 3 Istra: Rušenje bespravno izgrađenih objekata - 3 Foto: DNEVNIK.hr +1 Istra: Rušenje bespravno izgrađenih objekata - 4 Galerija 1/6 >>
U Istri je počela akcija rušenja bespravne gradnje, zbog koje je bez svoga doma ostala i majka s troje djece.

Drugog dana velike akcije rušenja bespravne gradnje u Istri su se prema nalogu Državnog inspektorata na meti bagera našle kuće u predgrađu Pule u kojima žive obitelji s djecom. Među njima je i Jasna Obić s troje djece koja će također ostati bez svog ilegalno građenog doma.

Pulski gradonačelnik Filip Zoričić je obišao mještane i obećao im svu potrebnu pomoć, a Jasni i njezinoj djeci ponudio novi smještaj.

"Oni su rekli da će dati sve što je u njihovoj moći i oni su pokušali dobiti ovo da se građevinska dobije, da se to legalizira. Svjesni su da ćemo mi to platili, ne bih ništa tražila za džabe", rekla je Jasna.

Pročitajte i ovo U mjesec dana u Istri zatvoreno 100 gradilišta - 2 Zatvoreno 100 gradilišta Započelo rušenje bespravne gradnje u Istri: "To je tek početak borbe"

Pročitajte i ovo Rušenje bespravnih objekata u Istri - 7 Bageri u akciji FOTO Počelo rušenje bespravne gradnje na obali: Vlasnici se žale da imaju sve dozvole, državni inspektor spominje falsifikate

Rušenje je komentirao i gradonačelnik.

"Naša moralna obveza je da pomognemo ovoj majci s troje djece uz pomoć humanitarne mreže Grada Pule koja ovdje postoji zajedno s Gradom. Ljudi su se potrudili i udruga Istra je najviše pomogla u tom kontekstu i našli smo smještaj za majku s troje djece", rekao je Zoričić.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene