Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na mail naše redakcije stigla je poruka nesretnog ujaka Emila Fuša u kojoj poziva sve koji ju prime da se pomole za njegovu petogodišnju nećakinju Magdalenu koja od 25. siječnja ove godine leži u komi na intenzivnoj njezi KBC Rebro u Zagrebu.


'Uz ogroman trud liječnika i medicinskih sestara i uz svu modernu dijagnostiku, još uvijek nije poznat uzrok zašto je izgubila svijest', napisao nam je Emil.

Vezani članci Ministar zdravstva Vili Beroš Beroš zaprijetio sankcijama liječnicima koji rade i privatno te ne ispunjavaju obaveze: "Pokrenuti su postupci" Ivana Šmit, predsjednica hrvatske udruge bolničkih liječnika Šefica udruge bolničkih liječnika o novom potezu Istarske županije: "Nešto sitno požara će se pogasiti. Da će napraviti neku veliku revoluciju - neće"

'Svi je jako volimo jer je naša, posebna i neponovljiva. Ove zime je naučila čitati, pisati i skijati. Zovemo je “čudo” ili za prijatelje “Chu”.

Ona je naš anđeo i zato vas molim da se pomolite za njezin oporavak i ozdravljenje u koji smo svi uvjereni', stoji u mailu kojega je svima odaslao ujak Emil. 


Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju