Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pošteno ih namučila

Mačka nasamarila zabrinutog susjeda i vatrogasce: "Čim su krenuli prema malenoj pustolovki, ona je... "

Spašavanje mačke na limenom krovu - 3
Spašavanje mačke na limenom krovu - 3 Foto: Azil Dumovec/Facebook
Mačka je dugo stajala na vrućem limenom krovu i tako privukla pozornost susjeda koji se bojao da bi mogla dehidrirati, no nakon dolaska vatrogasaca, sama je pobjegla u nekoliko skokova.

Mačka u Novom Brestju stajala je na vrućem limenom krovu, a preplašeni dobri susjed zalijevao ju je vodom dok nisu stigli vatrogasci.

Pročitajte i ovo Proslava blagdana Velike Gospe u Sinju - 1 Slavlje Marijina Uznesenja VELIKA FOTOGALERIJA Blagdan je Velike Gospe: Na tisuće hodočasnika u marijanskim svetištima, pristigli iz svih krajeva

U ponedjeljak je mačka na noge digla cijelo susjedstvo, nakon što je dugo vremena nepomično stajala kraj limarije na krovu jedne kuće, a cijelu situaciju uočio je susjed.

Spašavanje mačke na limenom krovu - 3 Spašavanje mačke na limenom krovu - 1 Foto: Azil Dumovec/Facebook

"Odmah je znao da je riječ o susjedovoj ljubimici. Budući da njezini ljudi nisu bili kod kuće, a da maca nije silazila s krova, pa je postojala bojazan da će životinjica dehidrirati, čovjek je krov oprezno polijevao vodom iz crijeva. Tako se blagi mlaz spuštao do mace", poručili su iz Azila Dumovec na svoje Facebook profilu.

 

Budući da mačka nije sama sišla s krova iz azila su dogovorili intervenciju vatrogasaca kako bi ljubimac sigurno bio spušten na tlo.

Spašavanje mačke na limenom krovu - 3 Spašavanje mačke na limenom krovu - 2 Foto: Azil Dumovec/Facebook

Pročitajte i ovo Neočišćene javne površine u Zagrebu - 7 Granje i iščupano drveće U glavnom gradu oluja kao da je bila jučer: "Očito je da gradska vlast čeka da se ovo razgradi prirodnim putem"

"Čim su se s vatrogasnog kamiona razvukle ljestve i čim su vatrogasci krenuli prema malenoj pustolovki, ona je s krova odjurila u šestoj brzini te u dva, tri skoka bila na sigurnom", poručili su.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene