Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na suđenju godine

Maček na suđenju imao krunicu, jednoj od optuženih zvonio mobitel

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je počelo suđenje za najveću korupcijsku aferu u Hrvatskoj.

Na današnjem ročištu pojavilo se svih sedam optuženih sa svojim odvjetnicima, to jest, pet optuženika i dvoje predstavnika dvije optužene pravne osobe - HDZ-a i Fimi medije. Zanimljivo, trećeoptuženi Ratko Maček sa sobom je donio krunicu koju je imao u rukama tijekom uvodnog govora USKOK-ove tužiteljice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Suđenje Mormonski par ubio dvoje djece i ženu: Mališane su nazivali zombijima, vjerovali u sudnji dan - "Nezgodne smrti se događaju" Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um"

>> Počelo suđenje za majku svih afera: Pogledajte tko priznaje krivnju!

Uvodni govor obilježila je i zvonjava mobitela. Sutkinja je osobu kojoj je zvonio mobitel pozvala da izađe van iz sudnice. No, ispostavilo se da je mobitel zvonio Marici Ivanković, koja predstavlja sedmooptuženu Fimi mediju. Ivanković je krenula izaći iz sudnice, ali sutkinja joj je rekla da ona kao predstavnica optužene strane ne može izaći i da se vrati na mjesto.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene