U završnici predizborne kampanje zbija redove i aktualni župan Osječko-baranjske županije, Vladimir Šišljagić. Nakon prvoga kruga, nezavisni kandidat Šišljagić neznatno zaostaje za HDZ-ovim Ivanom Anušićem.


Šišljagiću su javnu potporu u finalu kampanje dali predsjednik HSS-a Krešo Beljak te predsjednik HSU-a Silvano Hrelja.

Vezani članci Krešo Beljak, predsjednik HSS-a Pojavila se informacija da je Krešo Beljak izbačen iz HSS-a, on demantira: "Smiješno, pa danas nije 1. april" Krešo Beljak, predsjednik HSS-a Krešo Beljak o reformi lokalne uprave: Ljudi će iz smjenjivih postati nesmjenjivi dužnosnici

Ističu kako je Osječko-baranjska županija po svim pokazateljima uspješnija od susjednih slavonskih županija koje proteklih godina vodi HDZ.

"Ova županija ovakva kakva je jest najjača u Slavoniji. ja sam siguran da će u budućnosti s doktorom Šišljagićem na čelu biti još bolja", poručuje lider HSS-a Krešo Beljak.

"Rekli bi Dalmatinci- dajte dite materi. Odnosno, da se još slikovitije izrazim, taj županijski autobus dajte voziti onom koji već zna, koji je kvalificiran, koji ima određene rezultate", kaže šef HSU-a Silvano Hrelja.

"Želimo ne samo biti prvi u slavonskoj regiji. Želimo biti prvi u RH", ističe sam Šišljagić.