Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za mjesto župana

Lokalni izbori 2017: Šišljagić dobio potporu HSS-a i HSU-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U završnici predizborne kampanje zbija redove i aktualni župan Osječko-baranjske županije, Vladimir Šišljagić. Nakon prvoga kruga, nezavisni kandidat Šišljagić neznatno zaostaje za HDZ-ovim Ivanom Anušićem.

Šišljagiću su javnu potporu u finalu kampanje dali predsjednik HSS-a Krešo Beljak te predsjednik HSU-a Silvano Hrelja.

Pročitajte i ovo Krešo Beljak na presici Željka Lenarta Osipanje pred izbore Raskol u HSS-u: Glavni tajnik napustio stranku, Beljak mu upao na presicu Davor Bernardić Ljevica zbija redove Predstavljena oporbena "Restart" koalicija: "Naše ime je naš program. Ovo je stožer za obranu Hrvatske od HDZ-a"

Ističu kako je Osječko-baranjska županija po svim pokazateljima uspješnija od susjednih slavonskih županija koje proteklih godina vodi HDZ.

"Ova županija ovakva kakva je jest najjača u Slavoniji. ja sam siguran da će u budućnosti s doktorom Šišljagićem na čelu biti još bolja", poručuje lider HSS-a Krešo Beljak.

"Rekli bi Dalmatinci- dajte dite materi. Odnosno, da se još slikovitije izrazim, taj županijski autobus dajte voziti onom koji već zna, koji je kvalificiran, koji ima određene rezultate", kaže šef HSU-a Silvano Hrelja.

"Želimo ne samo biti prvi u slavonskoj regiji. Želimo biti prvi u RH", ističe sam Šišljagić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene