Legendarni Pipi traži djevojku koja se u Osijeku sunčala gola na balkonu i koja je u središte pažnje došla jer je njezin susjed ocijenio da je to neprikladno, dok su u policiji rekli da bi zbog toga mogla dobiti kaznu od 750 kuna. Pipi najavljuje: Platit ćemo joj kaznu!

Galerija


Djevojka koja se u Osijeku sunčala gola privukla je pozornost i poznatog brenda Dalmacijavina, Pipi, iz kojeg su poručili da "jako dobro razumiju da se ljudi pripremajući se za ljeto mogu i previše opustiti".

Vezani članci Crte od sunčanja Polako se opraštaju od ljeta, pokazale crte od sunčanja koje su im ostale kao uspomene Crte od sunčanja Neobičan fetiš: Priznaju da će im ove sezone najviše nedostajati crte od sunčanja

Pipi je stoga ponudio platiti eventualne troškove kazne koju bi ova djevojka mogla dobiti za sunčanje bez odjeće.

"Zakon je zakon, al kad si u elementu priprema za lito, jasno je da se lako omakne. Zato će ovoj djevojci ako je dobila kaznu za sunčanje bez odjeće na vlastitom balkonu ovaj put Pipi pokriti troškove. Šeraj i pomozi u potrazi za ovom kraljicom", objavio je Pipi na svojoj stranici na Facebooku.

Nedavno je u Osijeku zabilježen slučaj djevojke koja se na balkonu sunčala potpuno gola, pa je tako uznemirila susjeda.

"Gotovo svaki dan može se vidjeti kako se u susjednoj zgradi na balkonu gola sunča jedna djevojka. To nije prikladno jer preko puta žive obitelji s malom djecom. Kad god djeca izađu na balkon, moraju gledati golotinju, pa me zanima je li to prema našem zakonu zabranjeno”, rekao je njezin susjed za Glas Slavonije.

Policija je potvrdila da golotinja je prekršaj protiv javnog reda i mira, a kazna za razgolićivanje na javnom mjestu iznosi od 185 do 750 kuna. Policija balkone smatra "fiktivnim javnim mjestima", jer su ipak stvari koje se na njima naprave vidljive javnosti.