Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poboljšali odnos

Kosor kod Josipovića na večeri: 'Srdačno smo se pozdravili i poljubili'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Ivo Josipović trenutno bolje surađuje s bivšom premijerkom Jadrankom Kosor, nego što je to bio slučaj dok je ona vodila Vladu. Prošlog petka bila je i na večeri kod njega na Pantovčaku.

Kosor, koja je i bivša šefica HDZ-a, prisjetila se odnosa s Josipovićem prije i sada. Iako je u HDZ-u izgurana iz gotovo svih utjecajnih pozicija, to na Josipovićev poziv očito nije imalo velikog utjecaja. Predsjednik se, priznala je Kosor u razgovoru za Jutarnji list, pokazao kao ugodan domaćin.

Pročitajte i ovo Klizište na Pantovčaku - 1 Aktivirano prije mjesec dana Klizište na Pantovčaku opasno prijeti okolnim kućama: Tomašević objasnio u čemu je problem Zoran Milanović na Pantovčaku - 2 Na Pantovčaku Milanović o ostavci: "Otkud vam ta ideja? Od jednog lažova nakon njegovih konzultacija s kravom?"

>> Kosor osvojila ručnik: Jako me razveselio, posebno čičak na njemu

'Imam redovitu komunikaciju s predsjednikom Josipovićem, koja je, moram priznati, puno bolja nego dok sam bila premijerka pa me pozvao i na večeru. Razgovarali smo o više stvari, ali smo se i šalili. Moram priznati da je predsjednik vrlo ugodan domaćin', rekla je Kosor.

Prisjetila se i njihovog odnosa dok je ona vodila Vladu, a posebno se osvrnula na potpisivanje Pristupnog ugovora Hrvatske s EU u Bruxellesu. 'Meni je sada žao što ja nisam spontano predsjednika povukla, zagrlila i poljubila', iskreno kaže Kosor.

No, po dolasku na Pantovčak, predsjednik i Kosor su to ispravili pa su se, tvrdi Kosor, srdačno pozdravili uz poljubac. Rekla je na kraju i kako se njih dvoje, kad se nađu, podosta zbijaju šale, čak i na vlastiti račun.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene