Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik Ivo Josipović trenutno bolje surađuje s bivšom premijerkom Jadrankom Kosor, nego što je to bio slučaj dok je ona vodila Vladu. Prošlog petka bila je i na večeri kod njega na Pantovčaku.


Kosor, koja je i bivša šefica HDZ-a, prisjetila se odnosa s Josipovićem prije i sada. Iako je u HDZ-u izgurana iz gotovo svih utjecajnih pozicija, to na Josipovićev poziv očito nije imalo velikog utjecaja. Predsjednik se, priznala je Kosor u razgovoru za Jutarnji list, pokazao kao ugodan domaćin.

Vezani članci Inauguracija Ive Josipovića Nepredviđene situacije ponekad se događaju i na inauguracijama: ''Nije bilo nikakve zle namjere'' Slika nije dostupna Friščić: Krajnje je vrijeme za razgovor predsjednika i premijerke

>> Kosor osvojila ručnik: Jako me razveselio, posebno čičak na njemu

'Imam redovitu komunikaciju s predsjednikom Josipovićem, koja je, moram priznati, puno bolja nego dok sam bila premijerka pa me pozvao i na večeru. Razgovarali smo o više stvari, ali smo se i šalili. Moram priznati da je predsjednik vrlo ugodan domaćin', rekla je Kosor.

Prisjetila se i njihovog odnosa dok je ona vodila Vladu, a posebno se osvrnula na potpisivanje Pristupnog ugovora Hrvatske s EU u Bruxellesu. 'Meni je sada žao što ja nisam spontano predsjednika povukla, zagrlila i poljubila', iskreno kaže Kosor.

No, po dolasku na Pantovčak, predsjednik i Kosor su to ispravili pa su se, tvrdi Kosor, srdačno pozdravili uz poljubac. Rekla je na kraju i kako se njih dvoje, kad se nađu, podosta zbijaju šale, čak i na vlastiti račun.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook