Kamion na cesti (Arhiva: Ivan Brkic/PIXSELL)
Kamion na cesti (Arhiva: Ivan Brkic/PIXSELL)

Prekršajni sud u Koprivnici kaznio je vozača koji je upravljao teretnim vozilom iako mu je bila oduzeta vozačka dozvola, novčanom kaznom od 16.000 kuna.


Čak 16.000 kuna mora platiti vozač koji je u Koprivnici upravljao teretnim automobilom iako mu je oduzeta vozačka dozvola.

Vezani članci Policija zaustavlja (Foto: Dnevnik.hr) Stručnjaci imaju još prijedloga: Novi rigorozni zakon o prometu smanjio crne brojke, policija najavila nove akcije Prometna policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavic) Prijeti mu kazna od čak 76.000 kuna: Evo što je sve napravio vozač iz Osijeka koji bi za taj novac mogao kupiti novi auto

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je da je u subotu na Prekršajni sud u Koprivnici doveden 45-godišnji vozač koji je u petak u 13:50 sati upravljao teretnim automobilom iako mu je oduzeta vozačka dozvola.

Osim što je kažnjen novčanom kaznom od 16.000 kuna dobio je i zabranu upravljanja vozilima C kategorije tri mjeseca.

Podsjetimo, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović najavio je oštrije kazne za recidiviste. Umjesto oduzimanja vozačke, predlaže se i uzimanje vozila.

Država daje poslovne prostore u zakup u centru Zagreba: Pogledajte što se nudi već od 677 kuna

Prava milenijalka: Najmlađa žena izabrana u Kongres ne može si priuštiti stanarinu u Washingtonu