Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljen natječaj

Država daje poslovne prostore u zakup u centru Zagreba: Pogledajte što se nudi već od 677 kuna

Pogledajte što se nudi od državnih prostora već od 677 kuna (Foto: Državne nekretnine) - 29
Pogledajte što se nudi od državnih prostora već od 677 kuna (Foto: Državne nekretnine) - 29 Državne nekretnine
Aktualno Galerija Pogledajte što se nudi od državnih prostora već od 677 kuna (Foto: Državne nekretnine) - 29 Pogledajte što se nudi od državnih prostora već od 677 kuna (Foto: Državne nekretnine) - 29 Foto: Državne nekretnine Pogledajte što se nudi od državnih prostora već od 677 kuna (Foto: Državne nekretnine) - 28 Pogledajte što se nudi od državnih prostora već od 677 kuna (Foto: Državne nekretnine) - 28 Foto: Državne nekretnine Pogledajte što se nudi od državnih prostora već od 677 kuna (Foto: Državne nekretnine) - 27 Pogledajte što se nudi od državnih prostora već od 677 kuna (Foto: Državne nekretnine) - 27 Foto: Državne nekretnine Pogledajte što se nudi od državnih prostora već od 677 kuna (Foto: Državne nekretnine) - 26 Pogledajte što se nudi od državnih prostora već od 677 kuna (Foto: Državne nekretnine) - 26 Foto: Državne nekretnine +24 Pogledajte što se nudi od državnih prostora već od 677 kuna (Foto: Državne nekretnine) - 25 Galerija 1/29 >>
Objavljen je javni poziv za zakup 20 poslovnih prostora u Zagrebu, koji su u vlasništvu države. Većina od njih nalazi se u užem centru grada.

Na atraktivnim zagrebačkim lokacijama poput Bauerove, Gundulićeve, Ilice, Radićeve i Miškecovog prolaza, nalazi se 20-ak poslovnih prostora koje država nudi u zakup.

Pročitajte i ovo Ilustracija provjerite obilazne pravce Najavljeni radovi na jednoj od prometnijih zagrebačkih prometnica: "Imajte strpljenja i razumijevanja" Ilustracija Pogledajte obilazne pravce Počinju radovi na ključnom križanju na istoku Zagreba, očekuju se velike gužve: "Moramo zatvoriti cestu na tri tjedna..."

Iznajmljuju se prostori površine od 11 do 90 m2 s početnom cijenom od 677 do 5000 kuna, ovisno o veličini i zoni u kojoj se nalaze. Poslovni prostori mogu se obići i razgledati od 20. do 23. studenog 2018.

S ponuditeljem koji ponudi najviši iznos ugovor o zakupu sklapa se na rok od pet godina.

Ponude za zakup dostavljaju se do podne 30. studenog 2018. na adresu: DRŽAVNE NEKRETNINE d.o.o., Planinska 1, Zagreb.

Javno otvaranje ponuda održat će se u prostorijama Ministarstva državne imovine, Dežmanova 10, Zagreb, 30. studenog 2018. u 13 sati.

Državne nekretnine u priopćenju navode da se raspisivanjem ovog natječaja nastavlja kontinuiranom aktivnošću koju provode zajedno Ministarstvo državne imovine i Državne nekretnine d.o.o., a to je stavljanja u funkciju praznih poslovnih prostora u gradu. Time se puni državni proračun, ali i potiče trgovina, ugostiteljstvo i ostale djelatnosti te uređenje i vraćanje života određenim dijelovima grada.

Više detalja o ponuđenim nekretninama možete provjeriti na ovoj poveznici.

Aktualno Prije 100 godina završio ''rat koji je trebao okončati sve ratove'' Obilježavanje završetka Prvog svjetskog rata (Foto: AFP) - 5 Obilježavanje završetka Prvog svjetskog rata (Foto: AFP) - 5 Foto: Afp Obilježavanje završetka Prvog svjetskog rata (Foto: AFP) - 7 Obilježavanje završetka Prvog svjetskog rata (Foto: AFP) - 7 Foto: Afp Obilježavanje završetka Prvog svjetskog rata (Foto: AFP) - 6 Obilježavanje završetka Prvog svjetskog rata (Foto: AFP) - 6 Foto: Afp Obilježavanje završetka Prvog svjetskog rata (Foto: AFP) - 8 Obilježavanje završetka Prvog svjetskog rata (Foto: AFP) - 8 Foto: Afp Obilježavanje završetka Prvog svjetskog rata (Foto: AFP) - 4 Obilježavanje završetka Prvog svjetskog rata (Foto: AFP) - 4 Foto: Afp +4 Obilježavanje završetka Prvog svjetskog rata (Foto: AFP) - 3 Svijet Prije 100 godina završio ''rat koji je trebao okončati sve ratove'' 1/10 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene