Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Analiza Dnevnika Nove TV

Tko je pobjednik saborskog aktualca? Komunikacijska stručnjakinja otkrila je li Bernardić nadmašio Plenkovića

Gabrijela Kišiček (Foto: Dnevnik.hr)
Gabrijela Kišiček (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Davor Bernardić (Foto: Dnevnik.hr) Davor Bernardić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Gabrijela Kišiček (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Prilika za izravan okršaj predsjednika Vlade i šefa oporbe nema previše. Jedan od tih trenutaka je aktualno prijepodne, kada bi oporba terbala izvaditi najtežu artiljeriju, a vladajući braniti svoje pozicije. Tko je u tome bio uspješniji na jučerašnjem aktualcu?

Tri dana nakon ogulinskog team buildinga, SDP-ovci su bili na prvom testu.

Pročitajte i ovo Tomislav Sokol plesao u noćnom klubu Od šanka do podija Nije Sokol jedini koji voli plesati: Pogledajte kako partijaju i drugi hrvatski političari Ilustracija Rezultati glasanja Trebaju li političari imati službenu bankovnu karticu? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV

Gabrijela Kišiček (Foto: Dnevnik.hr) Davor Bernardić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Davor Bernardić je, govore danas SDP-ovci neslužbeno, trebao pitati o ekonomiji, ali se predomislio. Komunikacijska stručnjakinja Gabrijela Kišiček kaže da se nije proslavio.

"Govorio je prilično neuvjerljivo i neautentično, dramatična stanka i pitanje koje je uslijedilo sve je toliko neuvjerljivo. Izgledalo je potpuno nepripremljeno i što je najgore, glumljeno" govori Gabrijela Kišiček, stručnjakinja za komunikaciju.

Suprotno pokazanome, u zaključcima ogulinskog sastanka dogovorena je izrada nove medijske strategije. Bolja komunikacija unutar stranke i s medijima.

"Svi se žale na javnu komunikaicju, a ja mislim da se tog čovjek ne bi trebao bojati ukoliko dobro radi svoj posao", smatra Goran Maras.

Gabrijela Kišiček (Foto: Dnevnik.hr) Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

S druge strane, ni premijer Andrej Plenković se nije iskazao. O ekonomiji je pričao općenito i bez koknretnih odgovora, a o savjetnicima za Inu s pogledom u papire. SDP-ova pitanja je ismijao.

"Ono što je premijer napravio jest da je ironizirao kritiku i rugao se oporbi. Nije on toliko govornički vješt i impresivan govornik koji se vješto nosi s kritikama, koliko su kritike mlake", govori Gabrijela.

Novu priliku, za popravak dojma, imat će tek nakon Uskrsa.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene