Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bon, novac ili figa u džepu?

Ova tvrtka isplaćuje božićnicu od čak 1670 eura: U anketi vas pitamo hoće li i vas poslodavac nagraditi

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Bliži se vrijeme blagdana, a mnogi već rade računicu potrošnje s božićnicom koju će im poslodavac isplatiti. Neki imaju puno razloga za zadovoljstvo, poput zaposlenika jedne tvrtke u Hrvatskoj koja će isplatiti božićnicu od čak 1670 eura.

Rekordnu božićnicu i ove će godine isplatiti lanac dm-drogerie markt čiji radnici na kraju svake godine dobivaju stimulaciju u iznosu prosječne plaće.

Kako je prosječna neto plaća prodavačica u dm-u u ovoj poslovnoj godini iznosila oko 1670 eura, što je 12 posto više nego lani, božićnica će im iznositi isto toliko, piše Danica

U Podravki bi božićnica trebala biti ista kao i lani: 200 eura. U Kauflandu su već objavili kako su se pobrinuli da svi zaposlenici na nerukovodećim radnim mjestima u predblagdansko vrijeme dobiju prikladne darove poslodavca u obliku poklon-bona u vrijednosti od 331.81 eura.

Pročitajte i ovo Volodimir Zelenski optužuje Rusiju Zelenski upozorio na treći svjetski rat: "Na Balkanu Putin već trenira ljude koji će izazvati sukob. Pokušao me ubiti pet puta"

U Lidlu se očekuje božićnica ista kao i lani - oko 330 eura.

Zaposlenici u državnim i javnim službama dobit će božićnicu od 300 eura, što im je osigurano posljednjim izmjenama kolektivnih ugovora.  

U našoj vas anketi pitamo hoćete li dobiti božićnicu ove godine. 

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene