Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pukla ljubav?

Kika više ne živi s bivšom predsjednicom: Kolinda Grabar-Kitarović preudomila svojeg ljubimca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kujica Kika više ne živi s bivšom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

Kujica Kika, koju je u listopadu 2018. godine udomila bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, pronašla je novi dom.

Tu informaciju potvrdili su ljudi bliski bivšoj predsjednici, doznaje RTL.

"Imamo saznanja da je Kika dobro. Najvažnije nam je da je u dobrim uvjetima jer bismo inače i sami reagirali", rekao je Luka Oman, predsjednik Udruge Prijatelji životinja te dodao: "Preudomljavanje je odgovornije nego zapuštanje životinje, što je u Hrvatskoj, nažalost, čest slučaj."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prognoza Nikole Vikić Topića Još sutra obilje sunca, a onda problemi: Za vikend nam se vraća zima

Pročitajte i ovo Guverner HNB-a Boris Vujčić i Mislav Bago U Dnevniku Nove TV Guverner Vujčić komentirao fijasko s kunom na euru, ali i nagađanja da će vratiti pola milijuna kuna od nagrade: "Drago mi je da je to došlo u javnost"

Kako izvještava RTL, Kika godinu dana živi kod obitelji koja ima veliko dvorište i kod koje je često bila na čuvanju kada je Grabar-Kitarović bila na službenom putu. Ipak, vlasništvo nad Kikom još uvijek nije preneseno s bivše predsjednice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene