Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pronađena veća količina novca

Kod Sarajeva uhićena trojica sa 100 kg marihuane, jedan upravljao vozilom ZG registracije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri osobe uhićene su u srijedu u okolici Sarajeva u policijskoj akciji presjecanja lanca krijumčarenja droge, a jedan od privedenih muškaraca upravljao je automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka, potvrdili su Županijsko tužiteljstvo u Sarajevu te policija Bosne i Hercegovine.

U automobilu Renault Kangoo koji je policija zaustavila na naplatnim kućicama na autocesti kod mjesta Tarčin pronađeno je oko stotinu kilograma marihuane i uhićene su dvije osobe u tom vozilu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće" Zapljena droge - 3 Nanjušio ih Policija sa službenim psom pretražila sumnjivi kamion na odmorištu: Pogledajte što su pronašli

U pratnji tog automobila bio je Wolksvagen Polo s registracijskim pločicama Zagreba, a vozač je također uhićen.

Identitet i državljanstvo uhićenih osoba nisu objavljeni.

"Nakon kaznene obrade u policiji osumnjičeni za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga bit će predani Županijskkom tužiteljstvu", priopćila je policija.

Iz županijskog su tužiteljstva objasnili da je riječ o operaciji planiranoj u suradnji s Obavještajno-sigurnosnom agencijom BiH (OSA) i da je u automobilu kojim su se uhićeni koristili pronađena veća količina novca u različitim valutama, kao i mobilni telefoni, a sve će to biti predmetom dalje istrage. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene