Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kod Karlobaga zbog bure zabranjen promet za I. skupinu vozila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog bure dionicom Jadranske magistrale (D 8), između Svete Marije Magdalene i Karlobaga, zabranjen je promet za I. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp prikolicom i motocikle, a opreznije valja voziti i dionicom autoceste A1 između čvorova Maslenica i Sveti Rok.

Kolnici su mokri i skliski od kiše mjestimice u Dalmaciji.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Zagrebu - 1 Hitne službe na terenu VIDEO/FOTO Prometna nesreća u Zagrebu: Automobil završio na krovu Kamera za nadzor brzine - 1 Lakše s gasom U Hrvatskoj postavljene suvremene kamere: Kontroliraju brzinu, ali i druge učestale prekršaje koji su vodeći uzročnik nesreća

Za sav je promet, zbog radova, zatvorena državna cesta (D 309) Samobor-Sveta Nedelja. Obilazak je autocestom A3, Bregana-Lipovac, između čvorova Bobovica i Sveta Nedelja ili spojnom cestom preko Strmca.

Za sav promet zatvorena je državna cesta D 55 između Gradišta i raskrižja za Privlaku. Iz Županje za Vinkovce vozi se obilazno preko Cerne i Rokovaca.

Prekinut je promet državnom cestom D 64, Gračišće-Pićan. Obilazak je: Most Pićan-Žminj-Pazin.

Zbog radova za sav je promet zatvorena državna cesta D27 Karin-Benkovac te se vozi obilazno: Obrovac-Karin-Smilčić-Biljane Gornje-Benkovac.

Na graničnom prijelazima Bregana i Macelj pojačan je ulaz osobnih vozila.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene