Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez ozlijeđenih

Knin: Odron zakrčio cestu Oklaj-Kistanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stijena veličine prosječnog automobila odronula se prošle noći na županijsku cestu u kanjonu rijeke Krke nedaleko od Knina.

U odronu koji se dogodio točno pored mjesta Brljan na državnoj cesti Oklaj-Kistanje srećom nitko nije stradao, a promet se odvijao jednim kolničkim trakom. Iz uprave za ceste Šibensko-kninske županije poručuju kako će već sutra razmisliti o osiguranju ceste. Iako ovo nije prvi takav slučaj na ovom području, cesta i vozači, od odrona stijena nisu bili zaštićeni nijednom od sigurnosnih mjera.

Pročitajte i ovo Sanacija ruševnih kuća - 3 tko je odgovoran? Tri mjeseca nakon odrona u kojem je stradala devetogodišnjakinja ništa se nije saniralo: "Puno se priča, ali..." Provjereno: klizište u naselju Pojatno - 5 Donosi Provjereno Žena je otišla u trgovinu, a kada se vratila, puta do kuće više nije bilo...

>> FOTO: Nezapamćeni odron zatvorio cestu

>> Zagreb: Odron zemlje na Laščini

'Događaju se ovdje odroni, ali ne ovako velike gromade. Svakodnevno prolazim pa sam navikao na cestu, ali je stvarno opasna', rekao nam je jedan od vozača koji su prolazili ovom dionicom ceste.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene