Iako su temperature ovih dana blizu 30 stupnjeva, Zagrepčani uživaju i u zimskom sportu. Naime, otvoreno je klizalište na Velesajmu, a na klizanje možete do početka srpnja.

Galerija


Nakon više od dva mjeseca neočekivane stanke, klizačice i klizači ponovno su došli na svoje.

Vezani članci Slika nije dostupna Otvoren Ledeni park u Zagrebu Slika nije dostupna Zadarski trgovci i ugostitelji se udružili: Osmislili novu ponudu i spustili cijene!

"Jedva smo čekali. Prekinuta nam je sezona. Nažalost, nismo završili, kao i većina sportova, sa svim natjecanjima, ali nama je najvažnije na ledu", rekla je Kristina Blat Cviljak, stručna tajnica Zagrebačkog klizačkog saveza.

Njihovi treneri cijelo su vrijeme održavali online treninge na suhom.

"Led nažalost nema zamjenu. Znači, nama su treninzi na ledu iznimno važni kako bismo nastavili s treninzima u ovom dijelu sezone, kako bismo naučili nove elemente, složili nove programe", objasnila je Blat Cviljak.

Sad to mogu na zagrebačkom Velesajmu, što je veliko veselje za oko 750 sportaša.

"Na ovom ledu su svi klizači iz umjetničkog, brzog i sinkroniziranog klizanja, hokejaši na ledu iz svih zagrebačkih klubova", rekla je Blat Cviljak.

Osim sportaša, na ledu ovih dana mogu uživati i građani i to svakog utorka, petka i subote.

"Nakon one pauze i ranijeg prestanka rekreacije, kao i naših treninga, sad je omogućeno i građanima da ovo ljeto malo kližu", rekla je Blat Civljak.

Rekreativci u Zagrebu mogu klizati do 4. srpnja.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr