Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Karlovačka županija, simbol je turističke destinacije koja kontinuirano doprinosi podizanju ugleda i konkurentnosti turističke ponude regije, a u turistički proizvod ugrađeno je sve ono što je atraktivno, jedinstveno i prepoznatljivo.


Dugogodišnjim pozitivnim razvojnim trendom, pozicionirala se kao vodeća kontinentalna županija, a treba istaknuti da se već tradicionalno preko 60 % ukupnih noćenja u županiji ostvaruje se na području općine Rakovica, a ovaj puta to je jubilarno 500.000. noćenje.

Vezani članci Ilustracija Zabio se u naplatne kućice kod Karlovca i poginuo: Policija objavila detalje Ilustracija Teška prometna nesreća u Karlovcu: Kod naplatnih kućica poginuo vozač automobila

"Od postojanja Hrvatske države ovo je po prvi puta da je jedna isključivo kontinentalna županija, partnerskim djelovanjem svih dionika, javnog i privatnog sektora i sustava turističkih zajednica došla do rezultata koji ćemo dodjelom prigodnih poklona evidentiranom gostu obilježiti u Rakovici, sutra u subotu 16.rujna 2017. u restoranu kampa TURIST u Grabovcu sa početkom u 9:30 sati", poručila je Dina Begić, direktorica Turističkog ureda Karlovačke županije. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju