Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kapraljević objavio svoju kandidaturu za predsjednika HNS-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Član Središnjeg odbora Hrvatske narodne stranke, član predsjedništva Županijskog odbora Osječko-baranjske županije te Izvršnog odbora našičke podružnice Antun Kapraljević je objavio svoju kandidaturu za predsjednika HNS-a na predstojećim stranačkim izborima 6. travnja.

'U kampanju sam krenuo iz svoga grada - Našica, s jedinom željom da demokratiziram odnose u stranci - od lokalne, preko regionalne pa do državne razine. Želim da se autonomija i odlučivanje spuste na onu razinu na kojoj bi trebali biti, a ne da se sve odluke donose u Zagrebu', kazao je Kapraljević.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Teški dani Vučić poslao čudnu poruku te rekao da će sve objasniti: "Nije mi lako reći kakve smo vijesti dobili" Slika nije dostupna HNS u nedjelju bira novog predsjednika, kandidati Čačić, Posavec i Kapraljević

Najavio je da od danas kreće u prikupljanje 200 potpisa članova-delegata za stranački sabor ili potporu pet županijskih organizacija, izrazivši uvjerenje da će podršku stranačkih kolega i dobiti, s obzirom na to da je cijelo vrijeme svoga rada u HNS-u zagovarao društvo jednakih šansi.

Izrazio je nadu da će mu stranački kolege omogućiti da uđe u bitku za predsjedničko mjesto, za sada s Radimirom Čačićem i Josipom Posavcem.

'Znam da je to bitka Davida i Golijata, no isto tako znam i da je, prema biblijskoj priči, David pobijedio', poručio je Kapraljević, koji je bio saborski zastupnik u u prošlom mandatu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene