Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Letjele šake

VIDEO Kaos u parlamentu: Potukli se zastupnici, za sve su krivi strani agenti?

Aktualno Galerija Tučnjava u gruzijskom parlamentu - 1 Tučnjava u gruzijskom parlamentu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Tučnjava u gruzijskom parlamentu - 2 Tučnjava u gruzijskom parlamentu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Tučnjava u gruzijskom parlamentu - 3 Tučnjava u gruzijskom parlamentu - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Tučnjava u gruzijskom parlamentu - 4 Galerija 1/4 >>
U gruzijskom parlamentu nastao je kaos nakon što su se potukli zastupnici.

Parlamentarni zastupnici potukli su se tijekom rasprave o zakonu o stranim agentima zbog kojeg je zaiskrilo je između vladajućeg bloka i opozicije.

Pročitajte i ovo Igor Strelkov Škodi zajedničkom cilju Bivši ruski zapovjednik optužio vođu Wagnera za ratne zločine: "Kad pomnožimo njegove političke ambicije sa psihopatijom..."

Kritičari zakona ističu da je napisan prema zakonodavstvu u susjednoj Rusiji jer predviđa stvaranje registra organizacija i medija koji se financiraju iz inozemstva.

"Gruzijsko društvo apsolutno zaslužuje znati koje se organizacije financiraju, iz kojeg izvora i kakve vrste te kako se taj novac troši. Govorimo o odgovornosti i transparentnosti. Nema nikakvih ograničenja ovim zakonom", rekao je parlamentarni zastupnik Givi Mikanadze.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene