Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TOP 10 najboljih na svijetu

Pogled na Bašku Vodu bolji od pogleda iz svemira

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bolje od Baške su kamere iz New Yorka koja snima obnovljeni WTC i Texasa sa vizurom Dealey Plaze.

Kamera u sustavu LiveCamCroatia, postavljena u Baškoj Vodi, uvrštena je u top 10 najboljih live stream kamera u svijetu. Odabir su napravili vodeći stručnjaci za video tehnologije iz EarthCama - najvećeg i najutjecajnijeg portala za web kamere u svijetu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna dobio osam šavova U Baškoj Vodi brutalno prebili mladog Srbina: "Pretukli su me zbog mojih tetovaža, udarali su me sa svih strana" Gradnja u Baškoj Vodi - 1 nalog za rušenje Bespravno se gradilo i u Baškoj vodi: "Institucije potvrdile da smo mi cijelo ovo vrijeme bili u pravu"

http://www.livecamcroatia.com/kamere/splitsko-dalmatinska/baska-voda-plaza-web-kamera-weather-cam/

Prošle godine u top 10 najboljih pogleda na svijet bile su uvrštene još dvije naše kamere – ona u Rijeci te u srcu kontinentalnog turizma u Daruvaru.

EarthCam pri odabiru najboljih bira kvalitetu slike i jedinstveni kadar. Ovoga mjeseca treća na svijetu je upravo kamera u Baškoj Vodi. Pogled na jednu od najljepših hrvatskih plaža, uz neizostavnog zaštitnika Svetog Nikolu, oduševio je ocjenjivački tim portala kojega posjećuju milijuni iz cijeloga svijeta. Konkurencija je bila jaka pa su tako od Baške Vode bile bolje tek kamere iz Sjedinjenih Američkih Država; jedna koja snima pogled na obnovljeni WTC a druga na Dealey Plazu u Texasu.

'Game of Thrones': Evo na kojim sve lokacijama u Hrvatskoj se snima!

Kamera u Baškoj Vodi pobijedila je čak i atraktivnu kameru s Međunarodne svemirske postaje, te poglede na Krakow i Gibraltar. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene