Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radio po savjesti

Miličević objasnio zašto je digao ruku za Bandićev proračun: "Ne želim na izbore zbog ideoloških razloga"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezavisni zastupnik u zagrebačkoj skupštini Jozo Miličević, pojasnio je zašto je podržao Bandićev proračun. Rekao je da na izbore ne želi ići zbog isključivo ideoloških razloga.

"Vidim da se to pitnaje postavlja svima. Normalno na njega treba odgovoriti i treba ostati čist pred biračima i mojim kolegama zastupnicima u gradskoj skupštini. To sam napravio isključivo pos svojoj osobnoj savjesti, jer sam te naznake da neću podržati prijedlog Nezavisnih za Hrvatsku, kad su rekli da će prekinuti koaliciju i da neće više činiti većinu u Skupštini, jer su kao glavni razlog raskida koalicije naveli da se gospodin Mialn Bandić nije dovoljno ispričao zbog toga što se sastao s gospodinom Palmom", rekao je Miličević.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bez komentara o gradskom proračunu Bandić: "Pisat ću memoare, bit će čitaniji od Churchillovih" Slika nije dostupna PRAZNA OBEĆANJA Ništa od žičare i fasada: Rebalansom zagrebački proračun smanjen za 70 milijuna kuna

"Znači niti jednog spomena nije bilo, niti o radu u gradu, upravljanju gradom. Nije bilo govora o neizvršenju proračuna, prijedlogu novog proračuna, ništa od toga nije bio razlog za prekid te koalicije, nego isključivo ideološka tema koja je za mene neprihvatljiva na ovoj razini", kaže.

Na pitanje je li dobio protuuslugu ili je li mu možda netko prijetio, Miličević to kategorički niječe.

"Ne, apsolutno ne. To ću vam ponoviti koliko god puta me pitate", rekao je.

Na pitanje zašto nije otvoreno rekao da će glasovati za proračun, Miličević kaže da je to rekao na tijelima stranke Neovisna lista Zagreb.

"Prvi put kad smo se sastali, odmah sam rekao da ne mogu podržati taj prijedlog Nezavisnih za Hrvatsku i ići na izbore isključivo zbog ideoloških razloga", rekao je Miličević i dodao kako je bio rekao da će nastojati ostati suzdržan, ali sigurno da neće podržati prijedlog Nezavisnih za Hrvatsku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene