Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KAD ĆE ODLUKA?

Jovanović dan nakon objave znakovitih fotografija: "Zoran razmišlja o predsjedničkim izborima"

Okupljanje SDP-ovaca u Istri (Foto: Facebook/Željko Jovanović)
Okupljanje SDP-ovaca u Istri (Foto: Facebook/Željko Jovanović) Foto: Facebook/Željko Jovanovi?
Na fotografijama su, uz Zorana Milanovića, Peđa Grbin, Siniša Hajdaš Dončić, Mihael Zmajlović i Vedran Babić, a snimljeni su u jednom ugostiteljskom objektu pokraj Poreča.

"Zoran nije odlučio hoće li se kandidirati na izborima za predsjednika Republike, ali nije rekao ni da neće. Svi smatramo da bi Zoran Milanović bio uspješan kandidat, ali on mora sam donijeti tu odluku, bez toga da ga netko gura u to ili nagovara", rekao je SDP-ovac Željko Jovanović Jutarnjem listu dan nakon objave znakovitih fotografija na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Dragan Kovačević slučajno?!?! Bivši Milanovićev ministar i prvi na SDP-ovoj listi pio kavu s USKOK-ovim optuženikom, HDZ se oglasio ironičnom porukom Tihomir Cipek, politički analitičar "Prava politička diverzija" Analitičar za Dnevnik Nove TV: "Milanović ide na taj sukob i to se čak kosi s načelima SDP-a. A Plenkovićeva taktika je poput thai chija"

Na fotografijama su, uz Milanovića, Peđa Grbin, Siniša Hajdaš Dončić, Mihael Zmajlović i Vedran Babić, a snimljeni su u jednom ugostiteljskom objektu pokraj Poreča.

"Fotografiju nisam objavio s namjerom da izazove ovakvu pozornost. Mi se nalazimo svaka tri do četiri mjeseca, i to u konobi kod nekoga gdje se može mirno razgovarati. Uvijek je to ekipa koja je surađivala dok smo bili u Vladi, a ostali smo prijatelji. Zoran razmišlja o predsjedničkim izborima, važe, ali nije donio odluku", rekao je Jovanović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene