Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poseban dar predsjednice Litve

Josipoviću uručen dres europskog tima: 'Jedan tim - jedan san. Idemo pobijediti zajedno!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poseban govor dobrodošlice ulaska Hrvatske u EU na trgu bana Jelačića imala je predsjednica Litve, Dalia Grybauskaite. Hrvatskom kolegi Ivi Josipoviću dala je dres europskog tima.

Hrvatska je u Europskoj uniji, a predsjednica Litve, zemlje koja je od ponoći preuzela predsjedanje Unijom, hrvatskom je kolegi Ivi Josipoviću poklonila poseban dar - dres europskog tima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bio i na okruglom stolu Vujčić zvonjavom dao znak za početak trgovanja na Frankfurtskoj burzi Slika nije dostupna Spektakl za nepce Večera za državnike: Topli kruh i par zrna soli, A ONDA...

>> UŽIVO: POVIJESNI DAN ZA HRVATSKU!

'Moji dragi prijatelji, čestitam Hrvatskoj! Čestitam Europi! Ovo je povijesni trenutak za sve. Napokon su Hrvati s nama!', razdragano je pozdravila ulazak Hrvatske u EU litvanska predsjednica.

Hrvatsku i Litvu povezala je kao košarkaške zemlje, koje znaju prepoznati važnost svakog člana tima, odnosno momčadi. 'Od danas Europa ima još jednog jakog igrača. Poklanjam vašem predsjedniku dres europskog tima', poručila je Grybauskaite i predala dres kolegi Josipoviću.

'Jedan tim - jedan san. Idemo pobijediti zajedno! Čestitam svima', rekla je na kraju litvanska predsjednica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene