Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prva 'Kava s građanima'

Josipović i Kosor razgovarali o 'aktualnim temama'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike Ivo Josipović i premijerka Jadranka Kosor sastali su se danas u sklopu redovitih konzultacija u Uredu predsjednika te razgovarali o aktualnim temama unutarnje i vanjske politike.

U priopćenju Ureda predsjednika navodi se da su predsjednik Josipović i premijerka Kosor razgovarali o aktualnim političkim temama .

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poruka predsjednika Josipović Saboru: Ili donesite Zakon, ili promijenite stavak 106. Slika nije dostupna Ured predsjednika demantira ministra 'Obmanjivanjem ministar prebacuje odgovornost'

Predsjednik Josipović primio je premijerku Kosor prije no što se prvi put u svojemu mandatu susreo s građanima na već tradicionalnoj 'Kavi s građanima'. Predsjednik Josipović i premijerka Kosor nisu htjeli davati nikakve izjave i tek su kratko pozdravili novinare.

>> Josipović će potpisati zahtjev za referendum

U svojemu Uredu u sklopu već tradicionalne kave s građanima Josipović je primio Dječji zbor 'Klinci s Ribnjaka' koji su mu otpjevali pjesmu 'Mi smo klinci s Ribnjaka' i 'Moja domovina'. Primio je i Udrugu žena 'Goransko srce Čabar 2008', osnovanu radi odavanja počasti ženama čabarskoga kraja, te Udrugu 'Sveta Ana' iz Lobora koja se zauzima za poboljšanje kvalitete života djece i osoba s posebnim potrebama.

Predsjednik je ugostio i dvadesetak pojedinaca koji su izrazili želju da ga upoznaju. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene