Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ČEKA SE OBDUKCIJA

Tragedija kod Sinja: Muškarac stradao nakon aktivacije zaostale mine?

Hitne službe upućene kod Vrdova
Hitne službe upućene kod Vrdova Foto: Mario Jurič / Dnevnik Nove TV
Na području Vrdova pronađeno je mrtvo muško tijelo, a zbog obdukcije tijelo će biti prevezeno na Odjel patologije splitske bolnice.

U subotu ujutro oko 9:27 sati hitne službe su dobile informaciju da je na sinjskom području, na visoravni Vrdovo, najvjerojatnije uslijed aktivacije zasad nepoznatog minsko-eksplozivnog sredstva ozlijeđena jedna muška osoba.

Pročitajte i ovo Pula: Putnički vlak udario u parkirani kombi NESREĆA U PULI HŽ o naletu vlaka na kombi: Dogodio se kvar, vlak je zaustavljen, a onda je došlo do samopokretanja

Pročitajte i ovo Ilustracija OBILJEŽAVANJE REINTEGRACIJE SDSS neće sudjelovati na svećanosti u Vukovaru: Prozvali vlast zbog licemjerja i uskraćivanja prava Srbima

Na mjesto događaja upućene su hitne službe, Hrvatska gorska služba spašavanja i pirotehničari, izvijestili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Hitne službe upućene kod Vrdova Hitne službe upućene kod Vrdova (Foto: Mario Jurič / Dnevnik Nove TV)

Nešto kasnije policija je objavila da je na području Vrdova pronađeno mrtvo muško tijelo. Zbog obdukcije bit će prevezeno na Odjel patologije splitske bolnice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene