Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teške ozljede

Posljedice premlaćivanja: Osječka bolnica otkrila što je s maloljetnicima iz masovne tučnjave u Vukovaru

Tučnjava u Vukovaru - 3
Tučnjava u Vukovaru - 3 Foto: DNEVNIK.hr
Nakon masovne tučnjave u Vukovaru u KBC Osijek primljena su tri mladića. Dvojica s težim ozljedama zadržana su na liječenju, a iz bolnice javljaju u kakvu su stanju. Policija je uhitila jednog 23-godišnjaka, a detalje i dalje istražuju.

Još jedan od trojice mladića koji su zaprimljeni na liječenje u KBC Osijek nakon masovne tučnjave u Vukovaru koja se dogodila u subotu navečer danas će biti otpušten na kućno liječenje.

Pročitajte i ovo Bivši ministar graditeljstva Ivan Paladina Sud odbio njegovu žalbu Osmi Plenkovićev ministar pod istragom: Bivši poslodavac pokrenuo istragu protiv Ivana Paladine

"Dana 7. siječnja u ranim jutarnjim satima zaprimljena su tri maloljetnika, dvoje sa zadobivenim teškim tjelesnim ozljedama. Učinjena je obrada i dodatne specijalističke pretrage. Danas su boljeg općeg stanja te je u planu otpust jednog pacijenta na kućno liječenje", odgovorili su novinarki Nove TV Matei Drmić iz osječke bolnice.

Pročitajte i ovo Zvonimir Troskot i Nikola Grmoja Konferencija za medije "Vujnovac se s našim novcem igra Monopolyja": Most razotkriva aferu, pokazali dokumente koji navodno sve dokazuju

Pročitajte i ovo Trgovina Konzuma u Avenue Mallu - 9 POSLJEDICE VLADINE ODLUKE "Toliko o tome koliko Hrvati zaista žele neradne nedjelje": Nevjerojatni prizori opustošene trgovine u Avenue Mallu

Podsjetimo, desetak napadača napalo je u subotu oko 22 sata nekoliko vukovarskih mladića u dobi od oko 15 godina, a onda je započela stravična masovna tučnjava i premlaćivanje. Ozlijeđeno je šest maloljetnika, a trojica su hitno prebačena u KBC Osijek. Jedan s lakšim ozljedama ubrzo je pušten na kućnu njegu, a dvojica koja su zadobila frakturu lubanje i kosti lica, kontuziju glave, trbuha i prsnog koša zadržana su na liječenju.

Zasad je tijekom policijskog postupanja uhićena jedna osoba, i to 23-godišnji hrvatski državljanin, a policija je utvrdila da je počinio kazneno djelo sudjelovanje u tučnjavi.

"Nastavljamo s kriminalističkim istraživanjem u cilju utvrđivanja ostalih sudionika događaja", kažu iz vukovarsko-srijemske policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene