Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od jaja do stihova

Jandroković recitirao, potaknuo ga Bulj, ali predsjedniku Sabora to nije bilo prvi put: Pogledajte retrospektivu njegovih izjava

Aktualno Galerija Miro Bulj i Gordan Jandroković u Saboru Miro Bulj i Gordan Jandroković u Saboru Foto: DNEVNIK.hr Miro Bulj Miro Bulj Foto: DNEVNIK.hr Sabor, ilustracija Sabor, ilustracija Foto: DNEVNIK.hr Vlada RH, ilustracija - 1 Vlada RH, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Gordan Jandroković, biti zdrava Galerija 1/5 >>
Rasprava u Saboru o Zakonu o mirnom rješavanju sporova uzburkala je atmosferu u sabornici. Predsjednik Sabora Gordan Jandroković opet je posegnuo za stihovima. Podsjetnik na pjesničko raspoloženje šefa Sabora pripremio je reporter Dnevnika Nove TV Dino Goleš.

Tijekom saborske rasprave o Zakonu o mirnom rješavanju sporova Mostov Miro Bulj ponovno je skrenuo pozornost na to da je pravosuđe ''rak rana'' hrvatskoga društva te da je u katastrofalnom stanju, a HDZ-ov predsjednik Sabora Gordan Jandroković odgovorio mu je Gibonnijevom pjesmom.

''Da se sudi baki koja prodaje uz cestu malo luka i kapule što posade, to se uredno sudi, brzo presuđuje. Međutim, velike zvjerke, koruptivne hobotnice koje su organizirane, nije baš da je nekakva brzina'', kazao je Bulj.

''Ima ona pjesma - već je vrime da se pomirim sa svitom i tiho kao da zaronim na dah, u sebi sada mogu naći nešto lipo i reći živote, dobar ti dan'', odvratio je stihovima Jandroković i izazvao smijeh u sabornici.

Pročitajte i ovo Miro Bulj i Gordan Jandroković u Saboru Novo na repertoaru VIDEO Nadahnuti šef Sabora: Pogledajte kako Jandroković Bulju u Saboru odgovara stihovima poznate pjesme

Pročitajte i ovo Miro Bulj i jaja VESELO U VISOKOM DOMU VIDEO Bulj izvadio jaja pred Jandrokovićem: ''Predsjedniče, ne morate zvati stražu"

I nije mu to bilo prvi put, a reporter Dnevnika Nove TV Dino Goleš pripremio je retrospektivu pjesnički raspoloženog Jandrokovića, koju možete detaljno pogledati u videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene