Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministar vanjskih poslova i predsjednik Povjerenstva Gradske organizacije HDZ-a za Grad Zagreb Gordan Jandroković danas je u povodu Svjetskog dana zdravlja na okretištu Črnomerec građanima dijelio med, a tom je prigodom kazao će se vjerojatno kandidirati za predsjednika GO HDZ-a.


'Razmišljam o tome i vjerojatno ću se kandidirati', rekao je novinarima Jandroković, koji je izvijestio i da je obišao 15 od ukupno 17 područnih odbora u Zagrebu. 'Imam još dva za obići i nakon toga ćemo napraviti analizu stanja i procjenu onoga što je najbolje i najkorisnije za HDZ te procijeniti kada ćemo ići u unutarstranačke izbore', rekao je.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Kolinda Grabar-Kitarović za desničarski list objasnila kad joj je ''Za dom spremni'' prihvatljiv, a kad nije Kolinda Grabar-Kitarović u Kninu (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) - 11 Otkrivamo zašto je Predsjednica objavila kandidaturu u Kninu: ''Ako je bilo promišljeno, onda tu ima dosta upitnika''

Jandroković ističe i da HDZ nema namjeru nikoga rušiti s vlasti, nego demokratskim putem pobijediti u Gradu Zagrebu, prvo na parlamentarnim, a onda i na lokalnim izborima, za koje očekuje da će biti u redovitom terminu. (Hina)