Obavijesti Video Pretražite Navigacija
900 grla ostalo bez hrane

Izgorjela najveća farma u Istri!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izgorjelo je skladište hrane najveće farme u Istri! Požar je progutao 7 milijuna kuna sijena, djeteline, kukuruza, zobi, soje i ječma.

900 grla goveda ostalo je bez osmomjesečnih zaliha. Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina obišao je farmu i obećao pomoć. Vatrogasci su gotovo 48 sati na terenu, jer vatra ne prestaje tinjati. Uzrok požara još uvijek se utvrđuje.

Pročitajte i ovo tuča Tuča i grmljavina VIDEO/FOTO Veliko nevrijeme u središnjoj Istri: Tuča i munje iznenadile stanovnike Grad Umag o tihoj okupaciji Istre - 5 Problem "istarskih favela" Uzrujani Slovenci o optužbama da su okupirali hrvatsku obalu: "Mogu imati sve na svojoj zemlji, čak i raketu za Mars"

>> Poreč: Vatra guta šumu, dignuta tri kanadera!

'Vršimo hlađenje i ohlađivanje, močenje, jer su ovo krma, slama, djetelina i sve ostale stvari koje ne možeš ugasiti jednim mahom vode', kaže Darko Vitasović, zapovjednik JVP Labin. 'Nije se zapalilo samo, počelo je na dva punkta sa sjeverne strane prema jugu, a kako je bilo to će utvrdit nadležni organi policije', dodaje Vladimir Licul, direktor i suvlasnik farme. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene