Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gradsko stambeno-komunalno gospodarstvo je prošle godine preuzelo upravljenje zgradom u zagrebačkoj Odri od tvrtke u vlasništvu Ivića Pašalića. Tvrde da im tvrtka Odra d.o.o. nije prebacila sredstva zajedničke pričuve na njihov račun.


Iako plaćaju pričuvu, u slučaju većeg kvara u zgradi stanovnici naselja O2 u zagrebačkoj Odri mogli bi ostati bez novog krova ili instalacija. Upravljanje zgradom prošle je godine od tvrtke u vlasništvu Ivića Pašalića preuzelo Gradsko stambeno-komunalno gospodarstvo (GSKG) . Međutim, preuzimanje nije prošlo po planu pa GSKG sada planira tužiti bivšeg HDZ-ovca, pišu 24sata.

PJEŠICE DO 'NEBA' Stanari Burja nisu plaćali pričuvu: Hoće li sad ostati bez lifta?

Vezani članci Nika Fleiss (Foto: Goran Jakus/PIXSELL) Poslovni krah Nike Fleiss: Duguje više od 690.000 kuna! Blokiran joj je račun HRT (Foto: Robert Anic/PIXSELL) Kvar ugasio javnu radioteleviziju: Prekinut program na svim kanalima, srušile se web-stranice...

'Unatoč pisanim zahtjevima i požurnicama nismo primili primopredajnu dokumentaciju, odnosno Odra servis d.o.o nije prebacio sredstva zajedničke pričuve na naš račun', tvrde iz GSKG, dok Ivić Pašalić vjeruje da je došlo do zabune, a Ante Pašalić, prokurist Capital consultinga koji je gradio naselje, kaže da im je novac od uplaćenih pričuva stanara prebačen na dan preuzimanja poslova.

Iz GSKG su objasnili kako će u slučaju problema pokušati iznaći neko rješenje dok raniji upravitelj ne prebaci sredstva pričuve.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook