Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za Dnevnik Nove TV

Puljić o uhićenju Trumpa: "Ovo je jedan trivijalni pravni slučaj. Imaju tri nove optužbe koje se pripremaju, mnogo ozbiljnije"

Ivica Puljić, dopisnik Al Jazeere, za Dnevnik Nove TV komentirao je slučaj Donalda Trumpa te rekao znaju li se dosad tajni detalji optužnice.

Dopisnik Al Jazeere Ivica Puljić komentirao je slučaj bivšeg američkog predsjednika i favorita za republikanskog kandidata za predsjedničke izbore 2024. Donalda Trumpa.

"Trump je stigao na sud. Ispred mene je stotinu kamera, ali i jedna skupina, ne prevelika, njegovih pristaša, kao oni koji to nisu. Izražavaju ljubav jedni drugima. Trump je ušao na stražnju stranu zgrade, nije htio doći gdje su sve kamere. SAD nikada nije vidio ovakvo nešto. Očekujemo da bude fotografiran, da mu se uzmu otisci prstiju, ali mu se neće staviti lisice. Izjasnit će se da nije kriv, barem prema onome što su rekli njegovi odvjetnici", kazao je Puljić za Dnevnik Nove TV.

Pročitajte i ovo Donald Trump ispred Trump Towera u New Yorku Stigao u New York Što čeka Donalda Trumpa pred sudom? Evo kako će izgledati njegov dan

Pečati li proces Trumpovu političku karijeru ili joj daje novi zamah u predstojećoj izbornoj kampanji? "Nema dvojbi, to je zamah za njega, ali može biti vrlo kratkoročan. Imaju tri nove optužbe koje se pripremaju, mnogo ozbiljnije. Ovo je jedan trivijalni pravni slučaj. Kada se uđe dublje u sudske postupke, onda će pasti sve ovo što možda njemu trenutačno u ovoj sekundi ide u prilog", zaključio je Puljić.

Cijeli razgovor s Ivicom Puljićem pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene