Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SASTANAK S PLENKOVIĆEM

Ivica Puljak: "Predložio sam premijeru da sjednicu Vlade održi u Splitu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski gradonačelnik Ivica Puljak bio je na sastanku s predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem te izrazio zadovoljstvo premijerovim interesom za splitske projekte.

Gradonačelnik Splita Ivica Puljak koji je s predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem razgovarao o glavnim gradskim projektima i  temama, susret s premijerom u četvrtak je ocijenio konstruktivnim.

Puljak je Plenkoviću predložio da jednu od predstojećih sjednica Vlade održi u Splitu.

"Premijer je to prihvatio kao ideju, uvijek je dobro da imamo takve sjednice u lokalnim sredinama jer tada se Vlada bolje koncentrira na naše projekte i probleme”, izjavio je Puljak za N1.

Splitski gradonačelnik najavio je zakonske izmjene prema kojima bi drugi po veličini gradu Hrvatskoj mogao imati upravljačke ovlasti poput Zagreba i Rijeke.

Pročitajte i ovo Bojan Ivošević ''Razumijem vašu predstavu'' VIDEO Žestoki okršaj s dogradonačelnikom u Splitu, policija privela jednu osobu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VEĆI IZNOS Splitski gradonačelnik predlaže proračun veći od milijardu i pol kuna: "Rezervirali smo sredstva za obnovu Poljuda"

Premijeru se požalio i na lokalni HDZ, koji je, kako je kazao, huškao ljude protiv njih.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene